fredag 26. august 2016

Fargetips soverom

Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. For mange av oss føles det godt å krype inn i en mørkere, omsluttende farge når vi skal sove. Overgangen fra natt til dag blir kanskje også mykere i et rom med en litt mørkere farge?


Drøm deg bort i gode fargetips ! Grottenveien 1: I spesialprogrammet til serien på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverommet ! Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem.

Her viser Lisbeth deg noen fine alternativer. Jeg er glad for at vi turte å male soverommet i en såpass mørk farge. Det gir en deilig, lun atmosfære. Den mørke fargen gir et sofistikert preg og er veldig lekkert til den dype brunfargen. På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp.


Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Gul – Distant Sunlight Gul skaper energi og egner seg ikke i alle nyanser til et soverom. Gul i dempet utgave kan bidra til det lyset, og den energien du kanskje har bruk for om morgenen.

Den signaliserer friskhet uten å være overveldende og gir det nødvendige lyset i samspill med både kunstig og naturlig lys til soverommet. Berntsen har også noen personlige preferanser for hvordan soverommet skal se ut. Personlig liker jeg helhvite soverom med hvite vegger, gulv og tak, og med deilige hvite tekstiler og ellers lyst interiør.


Alt føles så rent og luftig, og det er lettere å komme seg opp om morgenen. Lag et svalt soverom og velg farger som gir deg god søvn. Mange ser sitt snitt til å pusse opp soverommet når det skjer små eller store endringer i livet - enten det er fordi barna har vokst fra barnerommet, dere har kjøpt et nytt hjem eller barna har blitt så store at de flytter hjemmefra.


Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Vi skal male soverommet (se bilde nedenfor), og i den forbindelse trenger vi litt fargetips. Min favoritt fra Jotun Lady sitt nye fargekart er Deco Blue som passer perfekt på et soverom.


Alt annet skal være i bomull (tak, vindu, osv.),. Gang mellom soverommene og ba uten vindu. Logg inn for å følge dette.


Personlige preferanser Dette er kanskje det viktigste punktet å tenke gjennom før man velger farger. Til syvende og sist er det deg og din familie som skal bo og. Soverommet står for tur, men er usikker på hvilke farger jeg skal velge.


Det er nå hvitt, men det blir litt kjedelig egentlig.

Et klesskap, ei seng, to nattbord og to kommoder - alle i mellombrunt er det som er av møbler der inne nå. Skandinavisk og klassisk stil på soverommet. Med ferdigtapetserte veggplater kan du enkelt skape din egen stil i rommet hvor du tilbringer de fleste av døgnets timer.


Velg for eksempel rolige farger til soverom. Fine valg er lavendel, dus blå eller mørkeblått. Unngå rødt og oransje i rom hvor du vil ha ro, de er veldig aktive farger som setter i gang mange prosesser i hodet, forklarer Dagny Thurmann-Hoelseth. Vegger med sterk farge påvirker oss i stor grad.


For eksempel vil rødt gjøre deg ukonsentrert, kranglete og irritabel, sier Tove Steinbo. Sterke farger kommer aldri inn på soverommet hennes. Tina Sands beste soveromstips er å skape ro og harmoni på rommet ved å ha det lyst og luftig.


Ikke ha for mange ting der. Selv bruker jeg bokser til oppbevaring og duftlys for å skape stemning. Det er praktisk å ha garderobe og eget bad i tilknytning hvis dette er mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg