onsdag 10. august 2016

Knagger barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.


Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager.

Rask levering og fri retur! Lekre varianter med barnevennlige motiver - og rimelige priser! Er du riktig vågal kan du dekorere en hel vegg med morsomme knagger til barnerom. KNOTTER TIL BARNEROM.


En kjedelig kommode kan friskes opp med knotter som passer til barnerom. Match med øvrig interiør, bilder, tekstiler, noen fine knagger og vips så har du et spennende og innbydende barnerom som barna garantert vil elske. Selv om dette er et gjenbruksprosjekt, er det fint at den nye hyllen eller knaggen er ren og fin når den kommer på veggen.

Er skateboardet veldig slitt kan hjulene eller bordet males med hobbylakk eller maling. Skru deretter av hjulene. Hjulene festes til veggen med fire skruer, to oppe og to nede på knaggen. Vakre håndlagde trehyller fra Up warsaw kommer i mange flotte utforminger som tog, fly og rakett. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Bli med i trekningen om gavekort på 50-Få relevante nyheter rett i mailen din! Hos oss finner du knagger i tre, knagger i messing og knagger i metall, samt morsomme kroker til veggen som barna vil like. Vil du unngå å bore i veggen for å feste knaggen ? En knagg skaper orden i klesrotet og kan være akkurat det en vegg trenger. Finn din favoritt blant våre 20!


Vil du at klærne dine skal holde seg krøllfrie og rene og være lette å finne, er nok kleshengere den beste løsningen. Se Ting sitt store utvalg av knagger , knotter, knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger. Massevis av knagger har vi også, som kan brukes til alt mulig.


Se på våre nyeste gadgets. Skap magiske barnerom.

Vi har de kuleste gavene du kan gi. Få masse god inspirasjon her. Bjørn, rev og grevling i et helt nytt format - nå kan du få Skogsvennene og Traktoren vår på veggen! Like praktisk som de er dekorative.


Få dansk design rett hjem 1 tollfritt. Stor utvalg og over 5. Fri frakt over 8kr. Knagger Barnerom kan være innredet denne måten i samsvar med eksakt smak det eier. Anstendig dekorasjon kan humør det beboere til en lykkeligere person.


Stue dekorere kan gjøres alle medlemmer av familien til tilpasset mot design av den faktiske huset. Knagger og stumtjenere er den perfekte løsningen for deg som ønsker en enkel løsning eller har en liten entré, og er lett å slenge jakken over. Hvis du ønsker å sette litt farge på gangen er det stilig å kombinere knagger i forskjellige materialer eller farger. Hos Kid finner du et godt utvalg av dekorative og robuste knagger og knaggrekker. Kjøp på nett eller i butikk.


Hoppekids, Bopita og mange fler. Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg