tirsdag 23. august 2016

Innramming

Innramming

Stort utvalg i alle prisklasser. Fra det enkle til det mest eksklusive. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Innramming

Modern Art Gallery har eget rammeverkste hvor vi har drevet med innramming i over år. Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige farger, materialer og utformelser. Vi har rammemakere med lang erfaring innen faget, en moderne maskinpark og all innramming vi utfører blir gjort på en profesjonell måte. Vi har rask levering og lave priser og rabatt for obosmedlemmer på all innramming. INNRAMMING TIL KUNSTNERE OG UTSTILLINGER Med Norges største rammeverksted har vi stor og god kapasitet til alle typer oppdrag innen innramming.


Vi kan jobbe raskt og godt på korte frister, såvel som lange frister. Har du rammet inn hos oss og bildene skal til utstilling tilbyr vi pakking og sending av dine bilder. Ta kontakt for tilbud. Det er vel det beste tipset om man vil spare noen kroner på innramming av de billigste printene. Jeg vil likevel anbefale å koste på seg skikkelig glass på de dyre trykkene og trykk på kunstere man forventer å stige i pris.


Skrekkeksempelet er dem som puttet Banksy-print i IKEA-ramme og noen klippet i printet for å få det til å passe. Speilene lages til størrelsen du ønsker og rammen kan du velge blant hundrevis. Om du vil skape mer dypde i motivet bruker vi en avstandslist på innsiden av rammen som separerer bildet fra glasset.


Rammeverksted leverer også speil. Med denne teknikken kan man også ramme inn objekter, en såkalt 3D- innramming. Vi utfører innramming i beste kvalitet. Hos Galleri Dtar vi godt hånd om bildene dine.


Vi har eget rammeverksted og egen rammemaker som utfører innramming basert på lang erfaring og høy kunnskap. Det krever et estetisk blikk, solid materialkjennskap og stor presisjon å montere den rammen, som får fram det beste i favorittbildet ditt. Nedenfor kan du se noen priseksempler på innramming hos Artifix. Vi tar utgangspunkt i en helt enkel, men stor nok ramme til størrelsen inkludert passepartout, glass og bakpapp. Dette er fra-priser, og det finnes et utall av pris kombinasjoner av rammelister, glass og passepartout farger og bredder.


Glass på innramming er viktig for å bevare kvaliteten på bilder over lengre tid. Vi kan levere en rekke ulike typer av glass og speil. Den som står ovenfor et problem, har som regel en bestemt forståelse av det, av hva slags problem det er.


Innramming

Hva som mer er, problemforståelsen er ofte låst til en bestemt måte å se problemet på. Kundekretsen er alt fra små og store bedrifter, til gallerier, kunstnere og privatpersoner. Innenfor Molde kommune er jeg behjelpelig med å hente bilder som skal til innramming , og returnere ferdig produkt.


Galleri Artifix selger kunst, rammer og tar inn bilder til innramming i Oslo, vi spenner opp lerret på blindramme og rammer inn speil på spesialmål. Vi har passepartout skjærer i butikken og kan kutte til mens du venter. Det henger adskillige bilder rundt i det ganske land som er ødelagt på grunn av feil innramming. Bruk av syreholdige materialer og beskjæring av kunstverk er blandt de mest vanlige skader. Innramming er et håndtverk som krever faglig kompetanse.


Innramming

Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Svevende innramming , bildet ser ut som det svever inni rammen hvor det er avstand mellom glasset og bakstykket.


Dette kan være innramming både med og uten passepartout. Nedsenket bilde, bildet med passepartout er senket ned i rammen, dette gir en flott og eksklusiv dybdevirkning. Feilaktig på den måten at materialene som brukes faktisk kan skade ditt kunstverk.


Vår oppgave er å bevare din kunst på best mulig måte i samsvar med din smak og dine ønsker. Sammen finner vi en løsning som passer deg! Du finner våre lokaler på Guldbergaunet, Ogndalsvegen 1Åpningstider Butikken: Mandag - Onsdag 10.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg