onsdag 17. august 2016

Levegg rullegardin

Levegg rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Sjekk ut levegg rullegardin.


Skjermet uteplass med takhengt levegg. Med takhengt levegg kan du raskt og enkelt skape uteplassen til et lunt og behagelig sted å være, selv om det kanskje er litt vind eller skarp sol. Du har et tak over hodet allerede, og med takhengt levegg kan du velge om du vil ha det åpent, helt eller delvis lukket.


Den “demper” også vinden som en levegg , men er konstruert slik at den slipper vind igjennom slik at den ikke “blafrer”. Levegg i vedlikeholdsfri kompositt. Her får du lette og fine bord som er støpt i en blanding av trefiber og plast, og som du kan nyte synet av i årevis uten å tenke på annen behandling enn vanlig vask. En fleksibel levegg for alle anledninger.


Levegg rullegardin

Velg selv når du vil være skjermet for sol, vind eller innsyn. Den monteres enten oppe på veggen eller i taket. Ona levegg gir skjerming for sol, vind og innsyn. Ikke noe problem – veggene er enkle å ta med seg. De produseres i to varianter, en som trekker sideveis og en som trekkes nedover.


Siro levegg passer perfekt til solskjerming og vindskjerming. Duken fra leveggen trekkes enkelt ut av kassetten for hån og kan festes i en valgt posisjon. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Når sola skinner inn i rommet, ønsker man noen ganger at man kunne trekke ned en rullegardin eller persienne for å holde lyset ute.


Med rullegardiner og plisségardiner fra Duotex får man solskjerming med enkel betjening som passer perfekt til nesten alle typer vinduer. Arkiv for: Vertikal rullegardin levegg. Hos Scandic Markiser kjøper du rullegardiner av kvalitet.


Syersker setter sammen duken for deg, og sørger for at din rullegardin er unik. Du har stor valgfrihet i forhold til fargevalg, og rullegardinene blir produsert etter eksakte mål. Slik tilpasser vi oss dine behov. Og i tillegg kan den styres opp og ned med en fjernkontroll. XL rullegardin er en takhengt modell som kan betjenes med sveiv eller motor.


Levegg rullegardin

Her kan dere velge mellom 1forskjellige teflonbelagt akrylduker eller screenduker. Bunnskinnen kan festes til rekkverk eller terrassegulv. Rullgardiner sikrer privatlivets fred og tillater samtidig at du kan lukke sol og dagslys ute når du ønsker det. Velg den løsningen som passer ditt kjøretøy og. En herlig uteplass skjermet for sol, vind og innsyn.


En uttrekkbar levegg kan brukes overalt og gir deg unike muligheter. Moderne uttrekkbar levegg i svart polyester. En levegg som gir valgfrihet på uteplassen. Veggfeste, stolpefeste og gulvfeste i sort aluminium.


Levegg rullegardin

Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin. Rullegardiner kan også være med på å dekorere rommet og være en vesentlig del av interiøret – i tillegg til å skjerme for både lys og innsyn. Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner. Solskjerming AS er landets raskest voksende nettbaserte forhandler av måltilpasset solskjerming. Se hvor mye du sparer på å ta mål og montere selv.


Trenger du innsyns- eller solskjerming? Vi har et bredt utvalg av innvendig solskjerming, og det du trenger for å skape et godt og lunt innemiljø. Når du ønsker å skjerme deg og dine mot både høy og lav sommersol, kan Europris tilby et bredt utvalg av markise, parasoller, partytelt, m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg