fredag 29. juli 2016

Terrasseolje med farge

Terrasseolje med farge

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Mange tenker kanskje fargeløs når de tenker olje, men olje kan også ha forskjellige farger. Faktisk er treolje med farge bedre, da fargepigmenter er med å beskytte mot solens UV-stråler.


Terrasseolje med farge

Dette fordi terrasseoljen legger igjen mindre olje i underlaget, og sender mer white spirit opp i sky, som ikke er bra for miljøet, legger Skogstad til. Ifølge avdelingsleder ved Byggern Stavset, Adrian Sve, bør man på nytt treverk og treverk som skal behandles med samme farge terrassebeis, vaske grundig med terrassevask før behandling. Vær oppmerksom på at tidligere fargebehandlet treverk som blir påført samme farge som tidligere vil få et mørkere resultat for hver behandling. Jeg har tidligere brukt Fluggers terrasseolje med farge , og har vært rimelig fornøyd. Siste gang tror jeg var eller år siden så nå var det veldig slitt og jeg feilkjøpte i år Flugger transparent beis.


Gjorde en test og det gikk relativt dårlig. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Jotun treolje er en spesialolje for impregnert treverk til utendørs bruk. Treoljen etterlater et pent oljet utseende.


Terrasseolje med farge

Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Buketten med trendfarger består blant annet av flere farger som stemmer fint overens med klassisk skandinavisk tradisjon, slik som perlemorrosa, grått og lyst blått. Men der finnes også moderne farger som stikker litt ut: petroleumsblått, bordeaux-rødt, grønt og hvitt. I og med at hun ikke var fornøyd med utvalget i fargekartet lagde Heidi sin egen farge som er basert på produkter fra Nordsjö og ga den navnet Kråke. FARGESETT: Bruk terrasseolje med farge i ett eller flere strøk.


Terrasseolje med egen farge. Forsegle så toppen med en klar olje som gjør at pigmentene ikke smitter eller at overflaten får riper ned til ren ved. Teak heter fargen som er brukt her. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Terrasseolje med farge

Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet. Vi ønsker at husets fasadefarge skal fungere harmonisk med både farge på vinduer, dører, detaljer, grunnmur, garasje og uteplass.


Med oljebasert kan du vente tre til fem år, eller påføre et tynt nytt lag foran hver sesong – etter vasken. Da får du en dyp glans i treverket. Laget av ekstra lys tjære, linolje og vegetabilsk terpentin, tilsatt lyssterke pigmenter og soppmiddel.


Oljen har høyt tørrstoffinnhold for god metting av treverket, og riktig konsistens for å oppnå god inntrengning og dybdeimpregnering. Når terrassen hadde tørket i tre dager satte hun i gang med oljing av terrassen. De nyeste beistypene finnes i mange farger , så bruk tid på å velge riktig. Har du en kald farge på huset, som for eksempel en kjølig grå farge , bør du også velge en grånyanse på terrassen, som f. En av fordelene med terrasseolje er at det er billigere enn terrassebeis. I tillegg finner du flere typer oljer med de samme egenskapene som beis når det gjelder beskyttelse mot sopp.


Men ifølge Marstokk, vil terrasseolje skape mer hodebry hva gjelder vedlikehold av terrassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg