onsdag 27. juli 2016

Akryl fugemasse utendørs

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Megastort utvalg og rask levering.

Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Silikon, Epoxy og Sementbasert. Byggprodukter For Nordisk Klima. Sjekk ut Fugemasse Akryl. Fugemasse kan grovt sagt deles opp i fem hovedgrupper, etter det materialet de er laget av.


Det er akryl , bitumen, MS, PU og silikon. Innenfor hver av disse gruppene finnes forskjellige typer til forskjellige formål. Men hva skal du velge når du står foran hyllene i byggvarehuset?

Når man skal fuge, er det viktig at produktet har de rette egenskapene. Hvor godt fugemassen tåler temperaturvekslinger, UV-lys samt påkjenninger fra vann og. Kjøper du en fugemasse hos Byggmax, er du sikret et produkt av høy kvalitet. På toppen av det hele er de behandlet med antimugg. For deg betyr dette vedlikeholdsfrie fuger som vil holde tett i mange år fremover.


I tillegg til vindskyd er fugemasser en viktig bestanddel for god isolering, spesielt rundt dører og vinduer. Hvit er ECPlus-godkjent og kan brukes utendørs. Forbruk: - lm per patron eller etter behov. Fugemasse brukes til å fylle fugene mellom fliser- og naturstein, enten ved hjelp av sementbaserte produkter, silikon, MS polymer, akryl eller epoxy. Det finnes flere typer fugemasse , og forskjellige varianter.


Fugemasse for tetting av fuger rundt dører og vinduer, revner i paneler og lydfuger. Maling og fugemasse og sparkel. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte.


Dersom akryl fugemasse brukes riktig vil resultatet forbli pent. Men den MÅ overmales, og ikke brukes som sparkelmasse. Kun som fugemasse i egnede sprekker.


I hjørner, mellom listverk og tak, i sammenføyningene mellom panelbord osv.

Altså i tynne, langsgående sprekker. Vannbasert plasto-elastisk akrylfugemasse til fuging og tetting rundt vinduer og dører, mellom gipsplater, ved fotlister, rørgjennomføringer, lydfuger og lignende. Tåler ikke konstant vannpåvirkning, og bør beskyttes ved å overmales ved utendørs bruk.


Bruksanvisning: Flatene skal være rene og tørre. Akryl kan brukes til å tette små hull i veggen eller dekke over sprekker i lister og dør- og vinduskarmer. Denne massen kan males over og er derfor perfekt til å dekke over spiker- og skruehull før det skal males. Beste Priser På Akryl Fugemasse. Hos MAXBO finner du et godt utvalg av fugemasse.


Perfekt til fylling og tetting av fuger. Kjøp på nett eller i butikk. Den tåler å fryse ned til -°C i patron gjentatte ganger uten å miste noen egenskaper, noe som gjør den velegnet for midlertidig lagring i kjølige omgivelser som f. L PATRON En allsidig fugemasse til tetting av fuger rundt dører og vinduer, revner i paneler samt lydfuger. AKRYL FUGEMASSE HVIT 0. Kan overmales med de.


Moderne, løsemiddelfritt høyelastisk lim og fugemasse utviklet for krevende oppgaver innen- og utendørs. Slipbar og kan overflatebehandles med de fleste malinger, lakker og oljer, men en test anbefales. SMP-basert med shore A. Elastisk lim og fugemasse for alle materialer på taket.


Casco Sanitary Silicone. Til fuger mellom fliser mot gulv og i hjørner. Taket er panel og jeg har brukt endel akryl for å tette mellom listverk og panel der de har jobbet seg litt fra hverandre på årene det har stått. Maleren kommer på om dager og jeg lurer på hvor lenge før det skal males en fortsatt kan tette sprekker og slikt med akryl og at det er tørt nok til overmaling.


I prosessen krymper fugen noe. Hvit fugemasse som kan brukes utendørs ! Pattex Perfect House er en hvit, akrylatbasert fugemasse som brukes til å tette mindre fuger og sprekker på fasader, i vegger og rundt vinduer og dører. Den er utviklet for å kunne brukes utendørs , noe som innebærer at den er veldig slitesterk, men den kan selvsagt også brukes innendørs. En tetting- i all slags vær! Smidig høyelastisk fug og tetningsmiddel basert på en unik gummiløsning.


For bruk utendørs i all slags vær, uansett årsti og mot de fleste materialer. Anbefales til tetting og reparering av takrenner, drenering, overvannsystemer etc. Finnes i transparent og svart utførelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg