fredag 22. juli 2016

Inspirasjon til ungdomsrom

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Få inspirasjon og tips til oppussing av ungdomsrom. Oppussing av ungdomrsrom - ifi.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!

Et ungdomsrom skal på samme måte som barnerommet ha flere funksjoner. Det skal være en plass for god søvn og lekser, og ikke minst, for sosialt samvær. Skap en krok for lattermilde kvelder, eller lange spillkvelder. Sørg for å skape en god atmosfære, et sted det ikke bare er godt å være – men også praktisk å være.


Et tenåringsrom har ofte flere funksjoner. Om ettermiddagen er det et arbeidsrom til lekser, om kvelden er det en stue hvor vennene møtes og om natten er. Butikkene tilbyr inspirasjon , kunnskap og markedsledende produkter for vedlikehold og forbedringer av inne- og utemiljøer, såvel for profesjonelle som for deg som vil gjøre ting selv.


Vi tilbyr et sortiment for alle hjemmets flater, og guider kunden gjennom hele kjøpsprosessen: fra inspirasjon og materialvalg frem til et godt sluttresultat.

Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Ideer og inspirasjon til hjemmet.


Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Kule soverom for store barn Sammen med sine to tenåringsdøtre og sin åtte år gamle sønn, har interiørarkitekt Johanna funnet fine løsninger til barnas lune. Velkommen til soveromsgalleriet vårt. Her finner du mange ulike soveromsmøbler i forskjellige stiler og størrelser. Ta en titt og finn soverommet ditt.


Det er ikke lenge siden barna sluttet i barnehagen, tenker du kanskje, men poden foran pc og datteren din, som har vært ca. Da er det kanskje på tide å oppdatere barnerommet til et moderne ungdomsrom ? Ungdomsrom for jenter - inspirasjon i bilder. Vi har gitt noen nye til deg. Det er nye originale tilbud i dette området hver sesong som tilbyr det litt mer.


Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart.

Gjennom ulike designsamarbei messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem. Bonytt og Rom 123) Grått og blått. Lure og gode farger på soverrom Sammen med varme tekstiler blir det riktig så delikat.


Fra barnerom til ungdomsrom - vi gir deg triksene. Det skjer mye i overgangen fra barn til ungdom. Jeg har samlet litt soveroms inspirasjon.


Når du skal innrede soverommet så tenk på at i det rommet skal du slappe av. For de fleste av oss er det dempede rolige nyanser, som ikke forstyrrer nattesøvnen. Farger som grønn, blå-. Unn deg gjerne litt luksus på soverommet.


På et ungdomsrom er det ofte mye plakater og annen veggpryd som tar fokus. Ifølge Mørkve er det nå veldig populært med nøytrale farger – gjerne i grått, hvitt eller beige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg