mandag 4. juli 2016

Stilige tapeter

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet, fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff.


Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.

Bestill Stilige tapeter online hos Happywall. Velg blant hundrevis av motiv. Gratis frakt og tapetlim inkludert. Hos oss finner du tapeter og bilder som passer akkurat deg. Med engasjement og omtanke hjelper vi deg med å sette ditt eget preg på hjemmet,.


Nye tapeter er en enkel måte å forandre og gi rommene dine en helt ny karakter på. Svenske Majvillan lager stilige tapeter og innredningsprodukter til barnerommet.

Her hos oss finner du et fint utvalg av Maivillans produkter. Happywall tilbyr fototapeter, tapeter og veggbilder i ulike materialer. Tapetene er inspirert av, som navnet tilsier, skogen. Vi er spesialister på fototapeter fra ditt eget bilde. Stilige fototapeter Floral, vintage og retro motiver her Med disse flotte fototapeter med en gammeldags stil kan du skape en koselig, varm og romantisk stemning i ditt hjem.


De finnes i mange varianter, og de dempede, moderne farger gjør at du har derfor rik mulighet til å bruke de i hele hjemmet. Vi har et stort sortiment av ulike typer av tapeter for akkurat det du trenger - om det er barnerommet, stuen – ja faktisk for alle rom i huset. Du kan få presis det utseendet til rommet som du ønsker deg. Vi legger vekt på høy kvalitet og utvelger de beste og mest stilige temaer og motiver slik at du kan pynte veggen med flotte designs.


Tapeter og veggdekor for hver en lommebok Det har aldri vært morsommere å innrede enn nå. Det finnes en uhørt variasjonsrikdom når det kommer til tapeter og møbler. Det gjør at alle kan finne sin spesielle stil og skape fantastiske miljøer både hjemme og på offentlige steder. Nydelig soverom interiør med mørke tapeter og armaturer, som oppdateres på rommet. Svart og hvit maling.


Klassisk svart og hvit bakgrunn make-roms usedvanlig vakker med hjelp av god belysning. Leveringstid ca dager Kontakt oss dersom du har spørsmål vedrørende våre tekstil tapeter.

Vi ønsker å veilede deg som kunde til de riktige valgene. Fargene og omgivelsene kan påviske nattesøvnen så derfor bør du tenke gjennom fargevalgene. Tapeter gir rommet særpreg så her får du noen tips til hvilke tapeter som er gode på soverommet.


Henry tapet fra Sandberg i blåtoner er et godt valg til soverommet. Se hva tapet kan gjøre med hjemmet ditt. Fra hvitt og kjedelig til et kunstverk på kort tid.


Vinkla er en mørkegrå tapet med elegant mønster. Med dette tapetmønsteret blir ditt hjem tidløst og spennende. Vinkla kan brukes på én vegg og kombineres med andre stilige tapeter , eller i hele rommet.


Blant våre tapetkolleksjoner kan du se omtanke og design som uttrykker individualisme og bevissthet. Har du tenkt å kle veggene dine med mønster, helfarger, kanskje et roligere uttrykk, eller er du mer dristig? Se gjennom kolleksjonene våre og finn favorittene dine!


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg