onsdag 13. juli 2016

Røde putetrekk

Røde putetrekk

Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget.


Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort utvalg pynteputer og pynteputetrekk. Flere farger, mønster og design.


Kjøp men betal kun for 2. Den billigste puten får du gratis! Kan leveres i mange forskjellige farger. Alle Blå Grønn Flerfarget Grå Lilla Rød Hvit Gul Brun Sort Rosa Beige Oransje 1. Gi en applaus til putetrekket – den diskré helten bak mang en enkel, men effektfull stilforandring.


Et raskt trekkskift er faktisk alt du trenger for å gi sofaen eller senga nytt liv. Hvilken stil føler du for i dag? Blomster, striper, ensfarget blå. Det er opp til deg og smaken din.


Røde putetrekk

Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Du kan velge blant bomull, velour og sateng i flere ulike farge, mønstre og størrelser. Pynteputer og putetrekk fra Ellos til bra priser.


Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg.


Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor. Handle trygt på jotex. Se hele sortimentet her!


Vi har sengetepper for enhver seng. I faktum, kjøkken er kritisk del av et Hus. Bruk disse putetrekkene for å raskt endre utseendet på interiøret. Det fine bomullsstoffet gir putetrekkene et friskt og moderne utseende.


Røde putetrekk

Takket være glidelåsen, er dette putetrekket lett å fjerne og rengjøre etter behov. Pynt opp sofaen din med noen deilige og fine putetrekk i den klassiske julefargen - rød. Frisk opp med et par fargerike putetrekk.


Du har kanskje et ensfarget sengesett du gjerne vil friske opp litt. Da er et putetrekk i en vakker farge er en enkel og billig løsning. Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg