tirsdag 12. juli 2016

Tapeter bergen

Variert utvalg av tapeter for alle rom og smaker. Finn dine favoritter på Ellos! Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Super pris, det finnes ikke bedre!

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell!


Vi fører tapet fra kjente merker som blant annet BORGE, STOREYS, EIJFFINGER. Hvis du syns det er vanskelig å velge tapet , hjelper vi deg på vei slik at du finner den rette. Vi kan skaffe tapet i de fleste stilarter og farger som ønsker i alle prisklasser. Kom inn til oss på Åsane senter i Bergen for en hyggelig handel.


Hos Bergen Maling selger vi et stort utvalg tapeter fra våre favorittprodusenter, Borge og CasaDeco.

I en egen avdeling kan du se utstilt de fleste variantene. Tapet er en unik måte å totalt forandre et hjem, til en lav kostnad. Med dagens utvalg i tapettyper, materialer og struktur kan du virkelig utfolde deg i ulike stiler.


I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Strandgaten i Bergen – her kan du bla i tapetbøker og se utvalgte tapeter på rull. Vi har også det du måtte trenge av tilbehør til jobben, som svamp, lim, osv.


Her finner du hele vårt sortiment innen interiør, maling, tapet , gulv og interiørartikler. Raskt, enkelt og billig. Sett et personlig preg på stua, soverommet og gangen med tapet fra Byggmax. Du kan velge mellom klassiske og tradisjonelle design, eller noe mer moderne og trendy.


Alle klarer å tapetsere Trenger veggene i stua en ny oppfriskning? Det å tapetsere er ofte en enklere og raskere løsning enn å male. Tapet er noe som gir rommet et helt eget og spesielt inntrykk.


Julekampanje Få det fint til jul. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser.

Et vakkert tak er prikken over i’en og kan gjøre rommet både større og lysere. Med Flutex 2S får du en pen, helmatt og. Vi holder til i Åsane Senter ca.


Bergen sentrum og har kunder fra hele Bergen og omegn. Her ønsker vi å tilby kundene våre et stort utvalg av tapet , maling og malingsprodukter, gulvtepper, samt vinylbelegg og tepper på rull til kvalitetsbevisste bergensere. Det var et billig tapet , som kunne fåes i mange fargevarianter. Originalfargen er rød. Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet.


Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Tapetkolleksjonen Van Gogh er et unikt samarbeid med Van Gogh museet i Amsterdam som sitter på rettighetene etter kunstneren. Velg mellom fargerike og flotte tapeter som blir som kunstverk i hjemmet ditt.


Noen av tapetdesignene har også kunstnerens signatur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg