tirsdag 26. juli 2016

Møbler soverom

Stort utvalg av fint interiør. Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Trenger du møbler til ditt soverom ? Er det ny seng du er på utkikk etter, eller trenger du møbler til oppbevaring?


Kanskje du vil skape en hotellfølelse på soverommet hvor du kan trekke deg tilbake og slappe av? Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom.

Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende. Kontinentalsenger Rammesenger Regulerbare senger Vendbare madrasser Overmadrasser Sovesofa Nattbord Garderober Sengetøy Hodegavler og sengebenker. Sov godt i et balansert og avslappende soverom. Hos oss finner du senger av høy kvalitet.


Hva med et nytt nattbor et mykt sengesett eller en god leselampe? Få et drømmesoverom som gir deg rom til å hente ny energi. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem.


Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem.

Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! Alt du trenger til soverommet. Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOL slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris.


Rask og enkel handel på Ellos. Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA. Leter du etter de perfekte møbler for soverommet ditt? Sats på bekvemmelighet!


Til slutt er et perfekt soverom en som gir god natts søvn og en behagelig hvile. Vårt tilbud inkluderer soverommet møbler i klassisk form, samt de som passer godt inn i moderne interiør. Per Arne Gustavsen åpnet sin første butikk i Storhamargt.


Med butikker i og rundt Hamar, ser vi på oss selv som den lokale møbelforhandleren. Kjøp møbler som maksimerer plass. Før du handler møbler til soverommet er det smart å gjøre seg noen mål av rommet, slik at du vet hvor mye plass du har tilgjengelig. Alle våre møbler sendes med lav frakt og du får luksus til god priser uansett hvilke produkter du velger.


Innred ditt hjem med egenart. Også soverommet fortjener en løsning som er gjennomtenkt. I tillegg til å innrede et perfekt hjem ved også å inkludere soverommet , så kan du få tilsendt alle møblene du ønsker hvor som helst i landet.


Plantene du bør ha på soverommet Planter kan forbedre luftkvaliteten betraktelig, og dette gjelder også på soverommet.

BoBedre viser deg luftrensende planter som ikke bare forbedrer luftkvaliteten, men også får deg til å sove bedre. Selv NASA peker på de positive effektene av planter på soverommet , så kanskje det er verdt å teste ut? SOVEROM Med flotte, forseggjorte dobbeltsenger i heltre fra Kistefos er grunnlaget lagt for en god natts søvn. Her ivaretas det praktiske så vel som det estetiske, med tilvalg som skuffer eller fyllinger på sengesidene og høy eller lav fotgavel.


Garderobeskap rundt seng gir en god utnyttelse av plassen på soverommet. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder.


Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. Vi har fristende varehus og god service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg