torsdag 28. juli 2016

Oppbevaringsbokser kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Ved å ta vare på maten sparer du både penger og er snill mot miljøet. Du kan enkelt ta vare på restematen din med våre matbokser og bokser i plast og gass eller i poser i forskjellige størrelser. Blant våre oppbevaringsbokser finner du også smarte matbokser med flere rom.


Hold maten fersk med en skikkelig oppbevaringsboks. Med oppbevaringsbokser kan du ha ting skjult, men tilgjengelig. Enten du bare stapper inn tingene der det er plass eller liker å ha faste steder for alt, er bokser både dekorative og praktiske.


Vi har bokser i mange farger og design, med og uten lokk – og med etiketter hvis du er ekstra glad i orden. Vi har oppbevaringsbokser i ulike størrelser, former og farger fra populære merkevarer.

Oppbevaringsbokser Leter du etter praktisk oppbevaring til kjøkkenet ? KitchenTime selger oppbevaringsbokser av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser! Stort utbu bra priser og fri frakt. Praktiske oppbevaringsbokser. Oppbevar tingene dine pent i funksjonelle oppbevaringsbokser og flettede kurver.


Sjøgresskurvene våre er en flott interiørdetalj og gir hjemmet et personlig uttrykk. Kurvene kan brukes til oppbevaring av varme pledd og tepper i stua, eller hvorfor ikke bruke en kurv som en krukke til å sette favorittpalmen i? Redskaper av plast og gummi er populært på kjøkkenet. De er lette å rengjøre, uknuselige, lager ingen skader om de går i gulvet, og redskapene er skånsomme mot emalje og belegg i gryter og panner.


Men vær oppmerksom på at ikke all plast og gummi er uproblematisk. Europris - Mer til overs! Er din familie som de fleste andre har dere nok kjent på mangelen av oppbevaringsplass og orden i hjemmet iblant.


Skap, loft og boder overfylles med vinterklær, sommersko og gammelt barnetøy uten særlig system og orden. Gusto oppbevaringsbokser , sett fra Biobu-serien til Ekobo. Boksene kommer i fargene turkis, sort og oransje, og har lokk i kork.


Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig.

De mindre glassene er velegnet til alt fra rosiner, nøtter, salt og sukker til papirklips og småting. Smarte oppbevaringsbokser. Grand Cru serien danner en god base på kjøkkenet hele livet. Liten, rund oppbevaringsboks som holder tett og bevarer aromaen. Boksen tåler, kjøl, frys og oppvaskmaskin, noe som gjør den anvendelig på kjøkkenet og når du skal ta med mat på jobben, matpakke på tur etc.


Vi har fullt opp av praktiske oppbevaringsesker - bokser, kasser og plastesker i mange stiler og størrelser. Alt for å passe inn i hyllen, boden eller garderoben din. Når du trenger å beskytte innholdet mot for eksempel støv, velg en boks med lokk.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg