torsdag 14. juli 2016

Langhåret teppe

Langhåret teppe

Stuen er et populært rom å ha tepper i. Se etter gulvteppe stue på ikea. Eller hva med et deilig og mykt teppe å sette føttene på om morgenen når du går ut av sengen? Et godt tips er å kjøpe antisklimatte til å ha under teppene dine. Med sklibeskyttelse unngår du ulykker på glatte gulv i hjemmet. Vi elsker tepper, både ute og inne!


Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også lyddempende og gjør gulvet herlig å gå på. Teppet gjør raskt et kaldt gulv innbydende og koselig. Handle trygt på jotex. Rusta har et bredt sortiment av tepper i forskjell. Vi har tepper til alle rom.


Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere. Få inspirasjon hos Bohus! Markedets beste utvalg av håndlagde kvalitetstepper til en rimelig pris. TÅNUM teppe er håndlaget som betyr at hvert teppe er unikt. Og enda bedre – vi bruker resirkulert bomull for å lage teppene.


Mer enn av materialet kommer fra tekstilrester fra sengetøyproduksjonen vår. Skal de spille på lag med interiøret ellers for å skape et helhetsinntrykk bør du kanskje velge et teppe i duse farger med minimalt mønster. Skal teppet være et blikkfang kan du velge et teppe som står i kontrast til resten, og gjerne rikt på både farger, tekstur og mønster. Så hvilket teppe du velger, kommer an på hva slags uttrykk du ønsker å skape i rommet.


Skal det skape ro og harmoni kan et ensfarget teppe være riktig valg. Det trenger ikke være kjedelig av den grunn. Overflaten kan være langhåret og ha vibber fra 70-tallet eller den kan være skinnende og spennende. Med et heldekkende teppe på soverommet slipper du å sette de bare føttene på et kaldt gulv om morgenen - en mye bedre start på dagen!


Langhåret teppe

I vårt brede utvalg finnes det et vegg-til-vegg- teppe for alle. Enten du er interessert i tynne eller tykke, langhåret eller korthåret - hos oss finner du garantert et teppe som passer din smak. Dersom du er ute etter et billig teppe i god kvalitet – da har du kommet til rett sted!


Vi hjelper deg med å velge rett. Vi hos Kilands har lang erfaring med å jobbe med tepper, og vi sitter på en enorm kompetanse innen området. Dette gjør at vi kan guide deg til å velge riktig teppe for nettopp dine behov, og vi hjelper deg mer enn gjerne. Fine tepper til gode priser.


Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. Kjøp tepper med valgfrie mål. Kärchers teppe - og møbelrensemaskiner gjør grundig rent helt ned i fibrene på teppet.


Rengjøringsmiddelet sprayes dypt inn i teppet under trykk og suges ut igjen sammen med oppløst smuss. Fett, smuss og lukt fjernes effektivt. Teppeabo har et meget godt utvalg av vegg til vegg tepper.


Det kan være lurt å tenke nøye gjennom hvor teppet skal ligge med hensyn til hvilken kvalitet man bør gå for. Velg gjerne et syntetisk teppe som er enkelt å rengjøre i et område hvor det søles mye. Et langhåret teppe passer neppe under spisebordet, men kan være bedre egnet i sofaområdet.


Langhåret teppe

Klassisk teppe som inngår i Trendcarpet Art Line. Mer info Legg i handlekurv. Nydeligt mykt langhåret rya teppe i fin grå farge. Teppet er av solid kvalitet og passer i de fleste hjem. Saueskinn av spelsau, langhåret.


Mange farger som matcher fjellets glød. Fargene lys og mørk stølsgrå, brunmelert, honning, hvitmelert, sortmelert. Langhåret og supersoft. Logg inn for å følge dette. Flekker på teppet kan være vanskelig å få bort.


Det kommer nok av at det som regel ikke bare er å putte det i vaskemaskina på grunn av størrelsen. Hvis det er et dyrt teppe som har blitt flekkete er det særlig ergerlig. Det er mulig å fjerne flekken uansett om det er et langhåret eller korthåret teppe. Se hvordan et teppe i en varm rosafarge spiller på lag med møbler og gulv i en rødlig tresort.


Har et langhåret teppe i stua som det har blitt sølt litt øl på og det lukter litt drit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg