mandag 25. juli 2016

Male båt innvendig

Male båt innvendig

Reserver ditt Hotell i Male online. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Båten har aldri vært malet om eller pusset opp. Det er ikke noe treverk i båten. Tenkte male både innvendig og utvendig.


Male båt innvendig

Skal i tillegg kjøpe ny vindskjerm da en idiot klarete ødelegge denne i sommer. Takk for alle svar frem til nå. Innvendig , i stuerom o. Jeg har gjort det for mange år siden og det ser helt o. Men kommer en i kontakt med natur er to-komponent tingen. Før arbeidet begynner er det tilrådelig å tildekke alle områder som ikke skal males med løsemiddelresistent plast. Dersom skroget er påført bunnstoff, må hele dette området tildekkes for å forebygge søl, støvansamling og annet som vil hemme bunnstoffets effekt.


Sikkert mange som har erfaring og har brukt dette til det det er tenkt til. Det høres unektlig helt meningsløst ut og male en glassfiberbåt innvendig med dette produktet. Tror du skal søke litt og lese litt om stoffet før du førsøker dette. Om du plages av sprekker innvendig i båten din så gjør noe annet med det. Tar også i mot tips på om jeg bør gjøre dette eller ikke.


Diskuterte med en båt -venn, og han mente jo den ville bli veldig kald og utrivelig innvendig av dette. Skal jeg kanskje vurdere å kun trekke opp taket? Alle tips mottas med takk! Tenker det blir et 400-timersprosjekt dette, men en plass må man begynne. Er malt rett på skroget.


Noen spesiell maling som er smart å bruke ombord i båt ? Jeg har planer om litt vintersysler innvendig i båten. En del skapdører og -skrog har teakfiner som er mattet og tørket av sol og slitasje. Noen steder er det tydelige sprekker i lakken. Et lite sted er også misfarget grå-hvitt etter en tidligere lekkasje.


Har kjøpt meg en gammel fot glassfiber båt som jeg har pusset å tettet noen hull i. Den er også blitt falmet i fargen med årene. Noen som har noe tips om hva jeg skal bruke for å få tilbake noe farge og holde båten tett. Båten skal ligge på henger når den ikke er på vannet. Tips tas i mot med stor takk.


Tekst og foto: Lars Kristian Larsen - Jeg savnet båtlivet veldig der oppe på Geilo, sier Heidi Aasheim Tragethon. At båten ikke var særlig vakker innvendig , påpekte fruen i huset allerede etter første inspeksjon. Hei Jeg er ganske ny når det kommer til båt. Har tenkt male båten innvendig og utvendig. Er det noen som har noen tips på hva slags maling.


Men jeg vil gjerne male båten utvendig også! Har hørt mye snakk om å skrape av gelcoat og legge ny osv,. FLUKT er moden for et aldri så lite skjønnhetsløft. Vi kan båt lakkering, både innvendig og utvendig av skråg.


Vi har års erfaring innen lakkering av båt. Her kan du se hvordan male toppstrøk på båten din. Få ting er vakrere en en blank, vellakket trebåt på sjøen. Her følger noen tips til hvordan du skal gå frem for å gjøre båten klar til årets sesong.


Male båt innvendig

Hvorfor er vedlikehold av trebåter viktig? Her finner du beskrivelser på hvordan du kan male inne. Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.


Er det en gammel panelvegg som skal males , starter man med å kontrollere veggen, trekke ut spikere og stifter. Deretter må veggen vaskes med et egnet vaskemiddel. Maler man over støv og skitt, får malingen dårligere heft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg