tirsdag 5. juli 2016

Fagforbundet nettbutikk

Fagforbundet nettbutikk

Derfor skal det trykkes opp 100. Nettbutikken har ikke så mange ansatte, derfor tok det tid da mange medlemmer begynte å ringe etter at denne saken ble publisert. Nå er almanakken lagt inn på bestillingssiden, og det enkleste og beste er å bestille via butikkens nettside. Fagforbundets nettbutikk. Den er gratis for medlemmer og vil bli sendt ut fra.


Fagforbundet nettbutikk

Logg inn i medlemsportalen for å se tariffavtalen din, finne ut mer om rettighetene og medlemskapet ditt - og hvem som kan hjelpe deg når du trenger det. Vi har bestilt et opplag på 100. På barnehagesektoren synker prosentandelen av kommunale barnehager fra år til år. Rask levering - dagers åpnet kjøp. Det gjør de ikke i år.


I forbundets vedtekter presiseres klima og miljøutfordringer som organisasjonen. Stor streikemarkering i Kristiansand 14. Streikekomiteen i Kristiansand hadde lagt opp til fanemarkering og appeller foran administrasjonsbygningen i Kristiansand. Kommende kurs og møter. De fleste er plasstillitsvalgte ute på arbeidsplassene.


I tillegg har de tillitsvalgte en egen avis: Oss tillitsvalgte. Den kommer ti ganger i året og lages av informasjonsavdelinga. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler.


Medlemmer og tillitsvalgte bestiller selv fra nettbutikken og det er gratis. Leder: Jan Eivind Christensen Kindingstadv. Men de som fortsatt bruker almanakk, kan bestille neste års utgave i nettbutikken.


Som en konsekvens av at Hedmark og Oppland fylker fra 01. Sammen gir vi barn en barndom det går an å bygge seg et godt voksenliv på. Lager arrangementer for pensjonister og. Kjøper du gavekort nå før jul, legges en julehilsen sammen med gavekortet. En rekke fagforeninger ga medlemmene sine gavekort i fjor og oppfordrer flere foreninger å følge etter i år.


Påmeldingsfrist: nov. Vellykket arbeidslivskonferanse For femte gang ble årets arbeidslivskonferanse arrangert 17. Meld deg på nyhetsbrevet. Få nyheter og gode tilbud tilsendt. Vi regner med stor pågang, så meld deg på raskt for.


Ny teknologi, kalender på mobil og håndbøker med almanakkdel gjør at behovet for en. Forbundet har medlemmer i nærmere 1forskjellige yrker. Medlemmer kan selv bestille og får tilsendt hjem i posten #128522; Almanakken er gratis og porto er også gratis.


Sendes ut i midten av oktober. Alle medlemmene skal få epost med samme informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg