onsdag 27. juli 2016

Dörrhandtag ytterdörr

Oavsett om du letar efter dörrhandtag till ditt bostadshus, fritidshus eller förråd så har vi handtagen för dig här på Byggmax. Ska handtaget sitta på en ytterdörr eller på en innerdörr? På Byggmax finns ett stor sortiment av både och, i olika stilar, så att du hittar just det handtaget som passar dig. Klassiskt handtag för ytterdörren! Här finns dörrhandtag i mässing, krom och antika med flera!


Fel dörrhandtag på entrédörren kan skämma ett helt hus.

Rätt handtag till rätt dörr är som fälgarna på en bil eller skorna till aftonklänningen. Från funktion till design – idag är handtagen en del av inredningen. Vi hjälper dig att hitta rätt. Handtag för ytterdörr. Ett dörrhandtag eller dörrtrycke ska inte bara öppna och stänga en dörr.


Dörrhandtag i gammaldags stil. Det ska även vara vackert att titta på, vara en del av sitt sammanhang, ergonomiskt att ta i och vara av en kvalitet som består under lång tid. Vi erbjuder ett brett sortiment av stilrena dörrtrycken och dörrhandtag i gammaldags stil. Letar du efter handtag till din ytterdörr ?

Se vårt stora sortiment inom dörrhandtag speciellt anpassade för att klara av miljön utomhus. Normalt används en ytterdörr mera sällan än en innerdörr. Om man därför bara ser till slitaget borde innerdörrens dörrhandtag och gångjärn vara kraftigare och mer tåliga än på en ytterdörr. Ytterdörrhandtag och trycken från Assa. Låt den hemtrevliga känslan starta redan vid första kontakten med huset!


De skapar en hemtrevlig känsla för dig, din familj och era gäster på vägen in och ut ur hemmet. Självklart ska ytterdörrhandtag också stå pall för väder och vind. Vi har en mängd handtag från klassisk till modern stil i hög kvalité av märken som Assa, Hoppe och D-line. Här har vi samlat våra handtag. Ett bra dörrhandtag ska ha ett väl utformat grepp och kännas bra i handen varje gång du öppnar eller stänger dörren.


Hos oss hittar du ett stort sortiment med dörrhandtag för varje tycke och smak. Våra dörrhandtag finns i flera olika kvaliteter och ytbehandlingar som är anpassade efter miljöer och användningsområden. Precis som kökshandtag och knoppar kan nya dörrhandtag förändra känslan på ett helt hem.


Som ett underskattat alternativ till att byta färg på väggar och hela innerdörrar erbjuder vi ett noggrant utvalt sortiment av dörrtrycken för innerdörren. Ett modernt handtag i krom och aluminium. Kulörguide ytterdörr (pdf) Hitta din återförsäljare.


Våra dörrkunskaper finns inte bara i vårt egna hus, utan också ute hos våra återförsäljare. Rostfritt stål, B175N. Trycke Pärlrand komplett med rosett.

Monteras med träskruv. Brytskydd finns i olika färger och kan anpassas till din ytterdörr. Finns även som innerdörrhandtag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg