torsdag 21. juli 2016

Soverom ideer

Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove. Her finner du flere fine shoppingtips til lamper, som ikke sprenger kontoen helt. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.


Soverom ideer

Selv på små soverom er det enkelt å lage en smart løsning som får morgenrutinene til å flyte litt lettere. Libertad og Robers soverom i Madrid er lite, men smart innredet med gjennomtenkt åpen oppbevaring som gjør det enklere å holde orden og få inspirasjon til dagens antrekk. Ideer og inspirasjon til hjemmet.


Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Hotellene har hatt et bevisst forhold til dette med å kombinere soverom med oppholdsrom i mange år, og har blitt veldig gode på det. Derfor er det ikke unaturlig at vi henter inspirasjon fra hotellrommene når vi skal innrede soverom i hjemmet, sier Ramsøskar, som selv har innredet en rekke hoteller i tillegg til private hjem.


Soverom ideer

Vi har alt du trenger av madrasser, overmadrasser, dyner, puter og sengetøy. Vi håper at de romslige arrangementene som er utarbeidet av oss, vil inspirere med mange ideer som kan realiseres i velutstyrte Selly Home showrooms. Sjekk ut vårt galleri og beundre soverom ideer utarbeidet av våre spesialister. Vil du ha inspirasjon til soverom Studer noen soverom fra andre epoker for å finne originale ideer - det er trygt å si at interiør er et stadig skiftende industri, akkurat som mote hvert år bringer med seg nye farger, trender og strukturer.


I denne artikkelen vil vi gi deg de nøkkelpunktene som vil gi deg et sunnere og mer innbydende soverom. De vil positivt påvirke din trivsel og hjelpe deg å sove bedre. På denne måten vil du våkne opp med godt humør og mer energi. En gruppe med takvinduer sørger for at dette soverommet i øverste etasje nå drar nytte av masse naturlig lys om dagen. Den praktiske midthengslingen til våre standardvinduer gjør det enkelt å åpne vinduene selv når sengen står like ved siden av dem.


Soverom ideer

Og den hvitmalte vindusrammen gir rommet et rent og moderne utseende. Soverom design ideer hjelp med oppsett Er ikke soverommet vårt favorittrom i hele leiligheten? De brukes på mange måter. Avslappende, lesing, kjærlighet, sove, alt kan skje der.


Annonse: Abonner på Rom123. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt. Hvis du ikke er så heldig å ha plass til et soverom som du kun bruker til å sove i, kan du bruke en romdeler eller forheng for å skille de ulike funksjonene. Her er kontoret gjemt bak florlette, lyse lingardiner, så slipper beboerne å ha arbeidet hengende over seg når de skal sove. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


Soverom ideer

Smarte soveroms ideer Mange smarte ideer til å innrede ditt soverom. Ifølge en undersøkelse Norstat har utført for finn. De fleste vil også at soverommet skal være lunt og innbydende.


Her har vi samlet ti tips som er både praktiske og som bidrar til et koselig soverom på hytta. Kontraster i materialer kan bidra til å skape et spennende interiør. De mørke tømmerveggene kommer enda bedre frem ved siden av de delikate, hvite blondene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg