onsdag 13. juli 2016

Håndkletørker pax

Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Aktuelle kampanjer Interiør! Beste Priser Med Handlesmart! Finn laveste nettpris her. Er du på utkikk etter en håndkletørker i stilrent nordisk design?


Her hos BilligVVS har vi et utvalg av håndkletørkere fra markedets førende produsenter. Veggfestene kan justeres i høyden, og er vendbare slik at tilkobling kan skje på høyre eller venstre side. Tørker håndklær raskt og effektivt.


Ideell også for småvask, luer og votter osv. Håndkletørker kombitype Grid fra Pax. Montering av produkt må utføres av fagmann. Denne håndkletørkeren må kombineres med elpatron eller radiatorventil, eller begge deler etter ønske. Legg til litt luksus i hverdagen, svøp deg inn i et perfekt temperert håndkle etter hver dusj.


Håndkletørker pax

En håndkletørker gir en herlig følelse og blir et nytt spennende. Mambo er en håndkletørker med runde og lett bøyde rør. Kan monteres med eltilkoblingen oppe, nede, høyre eller venstre side.


Kobles til med støpsel og kabel til en stikkontakt, alternativt skjult tilkobling. All fast el-installasjon skal utføres av kvalifisert personell. V AC Hz, IP4 2-polet bryter.


Håndkletørker pax

Du har tørre håndklær til enhver ti og temperaturen kan reguleres ut ifra tilkobling til varmekilde og med hensyn til årstid. I tillegg har selvfølgelig våre moderne håndkletørkere en estetisk funksjon. Her finner dere håndkletørkere i alle design og prisklasser.


Salsa har et tidløst utseende med lett bøyde rør. Den er laget av rustfritt stål, noe som gjør den til en prisgunstig og funksjonell. PAX TRer en serie driftssikre håndkletørkere med lavt energiforbruk og klassisk design. Leveres med m ledning med plutt.


Håndkletørker pax

Rørkonstruksjon i stål med krom finish, veggfeste i kompositmaterial. De kommer i ulike utførelser som ribbevegg, svingbare armer eller plassbesparede loddrette håndkletørkere. Flere av Pax -håndkletørkerne er med Momento-timer som gir deg varme håndklær til samme tid hver dag og reduserer energiforbruket. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene.


Vi har gratis frakt og rask levering! Nyt luksusen med varme håndklær! I vårt sortiment finner du flere størrelser og utførelser. Blankpolert rustfritt stål.


Alt for opphengningen inngår: beslag, skruer og plugg. Våte håndklær sprer fuktighet i luften, og begynner også å lukte ille etter en stund på grunn av bakterievekst. Dette slipper du med en elektrisk håndkletørker. Elektrisk håndkletørker. Limbo måler kun 5x140cm, noe som gjør at den passer nesten overalt.


Eksternt innkoblingsur når utluftingen ønskes styrt etter en gitt ti eller PAX termostat for varmefl ytting. Pax Blues-i 85W krom smal med tidsstyring Logg inn for å se priser Se mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg