fredag 22. juli 2016

Sittebenk gang

Stilfulle benker fra 6nok. Finn all oppbevaring du trenger. Bestill på nett i dag! Spar penger på våre kampanjer.


Uansett om du har en liten gang eller et stort inngangsparti så har vi et entremøbler til deg. Om du har begrenset med gulvplass så anbefaler vi løsninger du kan henge på veggen som klestenger, knagger og hattehyller. Har du mer gulvareal tilgjengelig kan det være praktisk med en benk og et skoskap eller skohylle. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. I tillegg vil sette seg på den når man skal ta sko og støvler av og på. På soveværelset kan den gi varme og hygge, og være praktisk til å legge fram tøy på. Setter du en sittebenk utendørs på terrassen, kan man nyte morgenkaffen i solveggen, eller nyte et glass hvitvin til solnedgangen.


Sittebenk gang

Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser. Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Vi har både lekre og praktiske krakker og benker til forskjellige bruksområder. En god gang er først og fremst en gang som virker. Det innebærer at du har et sted å henge fra deg yttertøy, sette fra deg sko, pluss et minimum av oppbevaringsplass.


Alt dette skal helst foregå uten trengsel, og i riktig belysning. En gang skal romme mye forskjellig og det er spesielt viktig med smarte oppbevaringsløsninger som passer både stil og størrelse på entréen. Har du liten plass kan en stumtjener og en kommode være perfekt! Hallen er det første besøkende ser.


Sittebenk gang

Vis personligheten din, og lag praktiske fine løsninger. Innred med en flott benk i entreen og få en praktisk sitteplass til hele familien. Hva om du ofte blir besøkt av foreldre eller besteforeldre? For eldre kan plassering og lossing av sko være en reell arbeidsplass. Gi dem komfort og evne til å sette på og ta av sko.


Til dette formål vil sittebenk også være en uvurderlig alliert i ditt interiør. Viktigst av alt er dekorativt tilbehør til hallen både stilig og funksjonell. Stort utvalg av fine entrémøbler som knagger, stumtjenere, benker, krakker og skohyller.


Sittebenk gang

Fint med treplaten på toppen, du kan se flere bilder av skapene her. Sittebenk Gang sjelden utviklet. Her er søndagen regntung og grå, perfekt for noen små inneprosjekter og masse kos med de små. Jeg og snekkern min har de siste dagene jobbet med en sittebenk til gangen.


Den ytterste gangen vår er veldig liten, og har vinkler som gjør det litt vanskelig å få noe til å passe. Derfor tok jeg mål og tegnet en enkel skisse for å illustrere ideen min til snekkern. Hvis det beste er godt nok, er våre moderne løsninger til gang et flott alternativ.


De solide garderobeskapene fra Kistefos i heltre leveres ferdig sammensatt. Vi har flere typer frittstående garderobeskap, de kan også leveres som byggesett sammen med sittebenk eller kommode. Innvendig leveres skapene med hyller, heng eller en kombinasjon.


Se det store utvalg her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg