fredag 29. juli 2016

Kjøpe lift

Vi selger lifter av topp kvalitet. Lastebilmontert lift Bilmonterte lifter er perfekte når det ønskes enkel og rask oppstilling eller liften skal brukes i trange rom. Flere av liftene er registrerte og kjøres med vanlig førerkort for bil.


Tilhengerlifter En smidig og mangesidig lift for mindre arbeider, slik som trebeskjæring, malingsarbeider og generelle vedlikeholdsarbeider. Uansett hvilken form for lift du har bruk for til din maskinpark, kan vi hjelpe deg.

Vårt dyktige salgspersonale sitter klare på e-post og telefon til å besvare dine spørsmål og hjelpe deg med å velge en lift. Tilhengertype, med drift, minimum 13m (altså 15m arbeidshøyde), maks 17m (vil ikke kjøpe ny bil for å dra driten lovlig). Helhydraulisk, og godt arbeidsområde.


Har lest litt på dino og nifty, samt sett et par annonser på omme. Makstak ca 150k (eks mva, da jeg kan kjøpe på et AS). Vi leverer lifter fra flere anerkjente produsenter, og hjelper deg gjerne med å finne en lift som passer ditt behov.


Det er hos oss du skal leie lift. Er du usikker på hvilken lift du skal velge til ditt prosjekt?

Vi kommer på GRATIS befaring og skaffer deg en lift som passer best til ditt prosjekt til lavest mulig pris. Bom lift , spesial terrenggående lift , beltelifter, terrenggående sakselift, tilhengerlift, elektrisk sakselift osv. Vi har lifter som dekker de fleste behov for liftutleie. Dino lift har endel ekstrautstyr til sine lifter, oversikt på denne siden.


Gjør kjøring til jobber enklere og raskere med Dino 230VT. Som har alt du trenger for å jobbe mer effektivt og sikkert i høyden. Vi representerer ledende produsenter som Instant , Dingli, Ihimer og Sumner. Instant Norge er en komplett leverandør av lift og stillas. I tillegg har vi egen produksjon av lav-høyde lifter, materialhåndteringsprodukter og byggegjerder.


Har også tilhenger monterte lifter på og meter, Dino 1T tilhenger lift med hjuldrift og aggregat 2V fra 6kr døgnet. Vi har fagfolk som kan hjelpe deg med prisvurdering, og selger du ikke koster det ingenting. Sjekk ut Salg Av Lift. Vurderer du å kjøpe lift ? Vi i PlusTech står klar til å hjelpe deg ved kjøp av eller spørsmål om lift.


Hos oss kan du blant annet kjøpe brukte lifter. Vårt sortiment av lifter oppdateres i takt med at maskiner eller kjøretøy blir solgt eller at vi får inn nye maskiner.

Kontakt oss for mer informasjon. Liftene har arbeidshøyde fra 15m til 26m. Drift 220V, bensinmotor og batteridrevne TB modeller. Niftylift har over 4ansatte i Storbritannia og USA. For å kjøpe et kurs må du først registrere en bruker.


Velg Registrer bruker i menyen og følg instruksjonene. Når du har registrert en bruker og logget deg inn på Tryggportalen velger du Produkter i menyen og finner det kurset du ønsker å kjøpe. Når du klikker kjøp legges kurset i din handlekurv. Vi har brukt lang tid og mye arbeid på å velge de rette lift merkene til vårt sortiment. Vi har også dyktige service mekanikere strategisk plassert rundt i landet med lang ekspertise innen lifter, på denne måten kan vi hjelpe våre kunder så fort som mulig uansett hvor i landet de trenger hjelp.


Som å kjøpe gardiner uten å betale! Gi rommet personlig preg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg