fredag 1. juli 2016

Silke gardiner

Silke gardiner

Her finner du et bredt sortiment av de deiligste silkekvalitetene. Klart koster skreddersydde gardiner mer enn ferdige gardiner fra kjedeforretninger. Men i motsetning til ferdiggardiner, behøver du ikke bytte ut gardiner fra oss hvert år, da de er ment til å være en møblering som vil vare i mange år fremover. Pris er avhengig av stil og størrelse.


FLAMMEHEMMENDE GARDINER. Vår gardinkolleksjon består av både ull, silke , lin og bomullblandinger. Ullen er tettvevd og derfor slipper den lite oksygen til, flammer trenger oksygen for å spre seg og nettopp derfor er har våre gardiner en ekstra flammehemmende effekt.


Et tykt og kraftig stoff i 1 silke. Kan brukes til bekledning, gardiner etc. Silke som fremstilles av kokongtrådene fra silke - og andre spinnere.


Silke gardiner

Fiberen har en flott glans, er svært lett og smidig. Ubehandlett silke krøller omtrendt ikke, er svært sterk, og må ikke børstes eller gnikkes og vris i vask. Gardiner er myke, men hardtarbeidende. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren.


Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Naturlig silke gardiner diffust dagslys mykt, skaper en sofistikert, tiltalende utseende. Hvis faux silke gardin stoff du tenker på å kjøpe skaper en noe lignende effekt, disse gardinene er sannsynligvis et godt valg.


Pass på at fargen på faux silke gardiner du velger vises elegant i alle lysforhol også for lamper eller inventar. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Velg deretter modell, farge og mønster. Handle trygt på jotex.


Overflaten fremstilles ved at ekstratråder veves inn i en grunnveving, slik at de danner løkker, som deretter kuttes opp, børstes og klippes til jevn høyde. Fløyel ble opprinnelig laget av silke , men lages nå også av bomull og syntetiske fibre. Velur er et fløyelslignende stoff som fremstilles av ull, og brukes ofte til møbelstoff. Stort utvalg sengetøy med unik design. Krepp, bomull, sateng, flanell.


Flere mønstre og farger. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Florlette gardiner passer gjerne i rom der man ønsker å bringe lyset og naturen inn.


Vi ser en tendens til att flere velger å kombinere tykke og tynne gardiner. Det er praktisk og skaper et eksklusivt inntrykk. Kort eller lang gardin En klar interiørtrend er lange gardiner som henger tungt ned langs vinduene og flyter ut over gulvet.


Silke gardiner

Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt. Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Se våre julegardiner. Vedlikehold Skånsom behandling er nødvendig når det gjelder silke.


Silke er kostbart og brukes ofte til eksklusive plagg. Cellbes på Internett og på postordre! Alt du egentlig trenger er de riktige verktøyene, litt omsorg, litt tålmodighet, og litt vet hvordan. Våre gardiner finnes i ulike lengder og modeller, avhengig av hvilket uttrykk du vil ha – f. Her finder du et bredt sortiment af de smukkeste silkekvaliteter. Her kan du blandt andet finde Sandvasket silke , Thai silke , Crepe chiffon silke og Organza silke i mange fine farver.


Spar Kjøps Nyhetsbrev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg