onsdag 13. juli 2016

Farge 0502y

I lang tid har dette vært en selvfølge og ganske uproblematisk, men med dagens fargetrender setter fargen sine begrensninger. Dette er ikke en nøytral hvitfarge, i motsetning til hva mange tror. Den malingen du har fra før hadde jeg kommet til å brukt som grunning. Rør den godt opp og er den ikke kornete eller lukter rart, så er det bare å kjøre på.


Farge 0502y

R80B forteller oss at dette er en rød farge med prosent blå. I og med at det er såpass mye blått i denne fargen vet vi dermed at denne fargen vil virke mest blå, men rødheten vil gi den litt varme. Hvis det kun er én bokstav i ledd dreier fargen som en ren gul-, blå-, rød- eller grønnfarge. De som ikke fører begge farger , kan ta dem inn mot bestilling. Med riktig fargekombinasjon vil fargen på veggen komme bedre til sin rett, dører og vinduer kommer bedre fram og rommets form blir tydeligere.


Mot kjølige farger brukes helst rent hvitt, mens gulaktige hvite går godt mot dype rødbrune og varmere farger , sier Hilde Brandsrud. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Er redd den blir for eggefarget, og ikke hvit nok.


Farge 0502y

P Grunnen til at jeg er redd for det er fordi vi skal male listverket rundt vinduet i hvit farge , og da helst kritt-hvitt. Samme hvitfarge skal også på det andre listverket på huset. En svak gulaktig hvit tone. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling.


Det er tynne lister i huset, og vi vil egentlig ikke framheve dem noe særlig. Skal ikke male listverket med oljemaling, men med Nordsjøs Blankett V. Hvilken glansgrad bør vi bruke? La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Tidløs fungerer til både Egghvit og Bomull.


Farge 0502y

Farger vil også oppleves annerledes på en stor veggflate, kontra en liten fargelamell. Farger blir klarere og renere på en stor flate. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å male de i letthet, men med høyere glansgra men er redd dette ikke vil se pent ut da foringene blir gule i forhold til listene. SMITTEEFFEKT: Lyse hvite farger påvirkes også fra sterke farger rundt.


En knallrød sofa vil for eksempel kunne få hvitfargen på veggen til å virke rosa. Jo blankere malingen er, jo mer vil farger i omgivelsene bli reflektert. HVIT KOLLISJON: Du kan gjerne mikse ulike hvitnyanser.


Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.


Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhol gulv og møbler. Vil du ha litt mer farge , er det fint å hente en fra for eksempel tapetet eller veggen. Det kan være fint å lasere de hvite fargene, mener hun.


Er det mye brunt, velg en gylden, hvit tone. Da blir det hvitt under, og i lasurtonen kan det hentes frem farger i rommet. På samme måte kan man redusere mengden sort om fargen blir for mørk og så videre, avslutter Owren. Forgotten your password? Julekampanje Få det fint til jul.


Et vakkert tak er prikken over i’en og kan gjøre rommet både større og lysere. Med Flutex 2S får du en pen, helmatt og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg