mandag 18. juli 2016

Bilde i glass

Bilder på plexiglass gir en stilig og moderne fremstilling av bilder. Plexiglass er et klarere alternativ enn glass. Friske fargetoner fremheves i plexiglass bilder , og egner seg spesielt godt til naturbilder. Få dine beste bilder trykket på baksiden av elegant akrylglass.


Dette vil gjøre at bildene dine får en usedvanlig høy glans.

Vi lager personlige gaver hvor vi graverer dine bilder og tekst i 2D eller 3D i krystall. Flotte gavetips til den som har alt. Tid igjen av kampanjeprisen: pris etter kampanje.


Last ned slående gratis bilder om Knust Glass. Fri for kommersiell bruk Ingen henvisning nødvendig. Velg et bilde til hvert familiemedlem for å gjøre familieukeplanen personlig.


Velg mellom våre forskjellige designforslag, og du bestemmer selv hvor mye plass du vil ha til dine avtaler. Formater i 40x4 40x6 60xog 60x80cm.

Vi printer direkte på innsiden av en flott glassplate, hvilket skaper et svært skarpt bilde med ekstra dybde og kraftige farger. Se mer om dine muligheter med print. Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer.


Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder , slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Glass er et materiale som vanligvis er gjennomsiktig, sterkt og ikke spesielt reaktivt, og på grunn av dette har mange bruksområder. Glass brukes for eksempel i vinduer, til å drikke av, til oppbevaring av væsker og matvarer, og innen kjemi. Rammen er laget av soslas.


Vakkert STORT bilde fra. Eichholtz Garavani Bilde. Lag flere bilder bak akrylglass og lag et panoramabilde! Noe annet unikt du kan gjøre er å lage en flerdelt veggdekorasjon med ditt helt eget og unike motiv.


Dessuten kan du bruke større bilder , og på den måten dekorere en større del av veggen. Jeg har ikke sendt noe i posten på mange år, annet enn brev. Jeg har en julegave jeg helst skulle sendt, men det er et bilde som er rammet inn allerede, med glass.


Fra et stort utvalg av forskjellige materialer kan du lage mangfoldige kombinasjoner av formater med to, tre eller fire deler.

Du kan bruke et av dine egne bilder eller finne et bilde i vårt motivgalleri. Trykk favorittbildet ditt på pleksiglass – den nye, moderne måten å vise fram favorittbildene sine på. Denne måten å vis fram fotografier på brukes i dag av.


Skal ta en lang rekke bilder av ulike typer kunst, og mye av dette er i glass og ramme og henger i lokaler hvor det er masse lysrør og spotter som gir skinn og reflekser uansett hvor i lokalet man plasserer seg. Stort utvalg av speil, bilder og bilderammer. Norges største utvalg av kopper, glass og krus! Vi brenner motivet inn i produktet, noe som gjør holdbarheten og kvaliteten meget god. Alt produseres i Norge.


En fin gave til familie eller venner, eller den som har alt! Velg blant massevis av design 1-dagers produksjonsti pluss postgang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg