torsdag 14. juli 2016

Mohair pledd

Mohair pledd

Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Enkel og billig handel på Cellbes. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Pleddet har frynsete kanter.


Molly er et deilig og mykt håndvevet pledd i mohair og ull. Kjøp MOLLY MOHAIR PLEDD og andre tirillm produkter på Miinto. Tirillm er klær og interiør for de med sansen for kvalitet og det unike. Indigo-farget mohair pledd.


Med sin luksuriøse mohair -merino ullblanding har HAYs Mohair -teppe en tykk, tuftet tekstur i kontraststrimler og er ferdig med frynsede ender. Den nye Tartan er et snev av frisk luft takket være fargene som vi har skapt for henne. Et pledd inspirert i malerkunsten som vi er sikre på at du vil elske.


Kvalitetene til hvithet, blank glans og mykhet lar deg oppnå lys og varig farge. I likhet med resten av vårt varesortiment, kommer pleddene i et bredt antall design. Vi har både ensfargede og mønstrede ullpled i både duse og sterkere farger. Med andre ord: her kan du finne et lekkert pledd som, i tillegg til å varme deg, gjør sitt for å skape et lunt og lekkert uttrykk i rommet. PLEDDGARN inneholder akryl og polyamid.


Mohair pledd

Bruk tiden foran tv-en og strikk raskt et flott pledd i fine farger. Garnet er i meganøster og du trenger bare et par av disse til ett pledd. Oppskrift på pledd på innsiden av banderolen. Plagget må vaskes separat. Mange glemmer at pledd kan spille en avgjørende rolle i innredningen din.


Hos oss finner du behagelige pledd i forskjellige størrelser, materialer og design. Dette gjør at du enkelt kan finne sofateppene som passer sammen med stuemøblene og pynteputene dine. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser.


Bestill på nett eller hent i butikk. Eksklusivt pledd i mohair og ull med frynser langs kortsidene. Materiale: mohair , ull og polyamid. Størrelse: 130x1cm. Vedlikeholdsråd: Renses.


I denne butikken kan du velge å se priser inkl. Den nye Candy er et snev av frisk luft takket være fargene som vi har skapt for henne. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter.


Mohair pledd

Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på tepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg