fredag 20. juni 2014

Terrassevarmer med lys

Se vårt store utvalg i dag! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Med terrassevarmer så får du en god og effektiv varme, som kan fjernstyres lett. Terreassevarmeren gir også varmt og trivelig lys.


Ta en titt på våre utvendige produkter for solskjerming her og finn din favoritt!

I likhet som med varmen vi får fra solen kan den infrarøde varmen også bevege seg gjennom lufttomt rom. Selv om det kanskje føles som at man sitter i solen når man sitter foran lampen, kan man naturligvis nok ikke bli solbrent av det røde lyset. LES OGSÅ: Dampvasker test. JH serien er for deg som er designmessig opptatt, og vil ha noe som er virkelig lekkert. Kundene våre elsker modellen og den behagelige varmen.


MERK: Da JH og PVH serien er utevarmere med en ny type teknologi og en noe lavere overflatetemperatur enn tradisjonelle terrassevarmere med lys , stilles det litt andre krav i forhold til bruk. De mest profilerte uterestaurantene i Oslo har ikke tatt feil i sine vurderinger i hvordan de kan gjøre det mest komfortabelt for sine gjester med lys og varme, spesielt når vi bor i et land med kjølige sommernetter. Den bør ikke være lengre enn meter.


Blir den lengre enn det kan vi igjen snakke om brannfare.

Du vil ikke sette deg selv eller noen du er glad i fare når det gjelder brann. Selv du tenker at det ikke skjer med deg så kan de skje med deg fordi du har latt terrassevarmer din stå på ute uten tilsyn av deg eller noen andre. Med en terrassevarmer fra Elektroimportøren vil du få en herlig varme til kjølige vår-, sommer- eller høstdager. Med en infrarød terrassevarmer vil du kunne nyte tidlige vårdager eller sene høstkvelder ute på terrassen din. Vi har et stort utvalg av hengende terrassevarmer , vegghengte og gulvstående varmere.


Denne model er perfekt som væghængt terrassevarmer , som nemt kan monteres på husmuren eller lignende. Denne smarte terrassevarmer kan både justeres i vinkel og højde, samtidig med at den har LED- lys. Det betyr at infrarød varme – i likhet med lys – kan bevege seg gjennom lufttomt rom, slik den gjør hver dag på sin ferd fra solen til oss på Jorden. I teorien skal altså en terrassevarmer ikke varme opp luften på terrassen din, men kun objekter den treffer – for eksempel deg.


Det er jo dette vi lever for. Ukene med sommer og lys , og energien vi henter fra å leve utendørs som på sydligere breddegrader. Du skaper livskvalitet ved å forlenge sommeren.


Kom innom en av butikkene våre hvis du trenger mer hjelp til å velge riktig terrassevarmer. Bestill den i dag fra Eldirekte. Lynrask levering og god service. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Du kan lese mere om disse varmestråler på vår side OM IR VARME.

Denne terrassevarmeren gir en fantastisk varme. Bare sett i kontakten og du kjenner varmen mot deg i samme sekund! MegaFlis fører en rekke terrassevarmere, slik at du kan finne en som passer til ditt behov.


Vi har terrassevarmere du kan henge fra taket, montere på veggen eller gulvstående modeller. Er du usikker på hvilken terrassevarmer skal velge? Med infravarme forlenges sesongen for balkong og uteplass, og når det begynner å bli kjølig på kveldene, kan infravarmeren sørge for at du kan bli sittende litt lengre uten å fryse.


Danmarks største site med elvarmere og gasvarmere. Den tåler fukt og regn og er ideell for både kommersiell og privat bruk. Uten lys og uten glare gir det en varmegjengivelse på over. Vi synes denne Mill-varmeren gir et behagelig lys.


Foto: Einar Vestheim. Grunnen til det er, ifølge produsenten, at den er utstyrt med varmerør av typen Ultra Low Glare (ULG) som skal redusere lyset med i forhold til varmerør av typen Gold tube. Terrassevarmeren styres enkelt med medfølgende fjernkontroll. Tenk på hvor stor terrassen er.


Og bestem deg for om du ønsker å kunne dimme varmeren opp og ned for å få maksimalt ut av den etter værforholdene, sier Pål Wimpel, daglig leder i Wimpel AS, leverandør av lys - og varmeprodukter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg