fredag 6. juni 2014

Jotaplast 07

Vanntynnet, matt, løsemiddelfri, PVA-kopolymer dispersjonsmaling for innvendig bruk. Benyttes som understrøk og toppstrøk på puss, betong, sandsparkel, bygningsplater, vev, papir m. Les tester og omtaler før du kjøper. Jotaplast Vegg er akrylforsterket.


Specs: Maling, Innendørs, 2. JOTAPLAST Vegg Annet DK - IS - NO - SE - TR Approved Type Vanntynnet løsemiddelfri maling til innendørs bruk.

Bruksområde Mellom- og toppstrøk på vegger av puss, betong, sandsparkel, bygningsplater, vev, papir m. Produktdata EmballasjestørrelserL (BASE L) og L (BASE L) Fås i følgende baser Hvit og A-base. Den brukes som understrøk og toppstrøk på vegger av puss, betong, sandsparkel, bygningsplater, vev, papir og m. Malingen dekker godt, spruter lite og tørker raskt. JOTAPROFF Akryl gir et vakkert utseende. Nå har jeg hørt det også.


Det vil jeg ihvertfall fraråde. Hva er galt med maling som det står mur på? Det er prisen på arbeidet som er det som virkelig koster og ikke malingen.

En god maling holder lenge. Finn riktig produkt til ditt interiørprosjekt her. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Tilfredsstiller kravene til miljømerkene Svanen og EU-blomsten. Se beste pris på Jotun Jotaproff Akryl (liter). Den er lett å påføre, dekker godt og gir et pent sluttresultat. Benyttes til mellom- og toppstrøk på bygningsplater, glassfibervev, puss, betong og sandsparkel. Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet.


En perfekt balanse mellom sorthet og diskret kulørthet. Skal flytte inn i et veldig gammelt å slitt hus, å tenkte derfor å male litt. Vil male stuen først, der har det vel ikke vert gjort noe på ti talls år! Har stående en del jotaplast jeg skulle hatt bruk. Benyttes som mellom- og toppstrøk på vegger av puss, betong, sandsparkel, bygningsplater, vev, papir m. Gjelder også hvis møbler står inntil vegg.


Men ellers syns da jeg at resultatet av jotaplast på gips med strie er helt ok. Se det store online utvalget av produkter fra JOTUN, kjøp online hos BAUHAUS til en god pris - God kvalitet til lave priser - Rask levering direkte til døren. Kan anvendes på vægge af puds, beton, sandspartel, bygningsplader, gipsplader, glasvæv, tapet m. Alternativt kan ovnen kles utenpå pusslaget med fliser, skifer eller limtegl.


Alle pipeelementer må i tillegg poretettes på ikke synlige sider for å unngå luftlekkasjer via skorsteinen.

Strax har som nevnt utgått. Flott til grunningsstrøk før tapetsering forøvrig. Når det det gjelder det helsemessige er disse malingene bra pga rask herdeti og sitt fravær av akryl. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av maling til vegg og tak til innvendig bruk.


Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg