fredag 13. juni 2014

Muuto bergen

Muuto - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Du finner de på Ting.


Oslo, Bergen , Trondheim, Stavanger og Tromsø. Den danske møbelarkitekten Hans H.

Finn den perfekte bilferie i Bergen med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill drømmeferien med Agoda.


Stort utvalg av hotell i Bergen. ParadisVis veibeskrivelse. Nye perspektiver på skandinavisk design. Ambisjonen er å gi et nytt perspektiv på skandinavisk design ved hjelp av nye materialer, teknikker og ærlig kreativ tenkning.


The traditional pendant silhouette receives a poetic reinterpretation with the Grain Lamp.

Simple and elegant, the lamp has small grains of fiber in its surface, creating a subtle texture and change in the diffusion of light. The pendant includes an LED lightbulb that lasts for up to 10hours and provides a warm, natural glow. Setet og ryggen er formpresset i to deler.


Dette er en bestillingsvare. Stor New York style restaurant og bowling. Vi byr på burger, god drikke og bowling. Vi har skreddersydd pakker for firma, vennegjengen, bursdag. Kom innom oss for en hyggelig interiørhandel.


Kundeklubb Bli en TingVenn og få inspirasjon og gode tilbud! Velkommen til vår nettside. Vi er en uavhengig faghandel som fører de beste og mest berømte varemerkene innen interiør. Disse kan du lese om her på nettsiden. Med så mange flotte leverandører har vi en veldig stor kolleksjon.


Hos Ting finner du fine ting til badet, kjøkkenet og andre steder i hjemmet. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!


Teknikker, materialbruk og kreativ tenking har gjort dem til en spennende aktør i markedet. Prikken over i-en er de små tilbehørene som både pynter rommet og viser din personlighet og stil. Se hva vi har å tilby og besøk vår butikk i Bergen !

Vi tilbyr et komplett sortiment av møbler, tepper, belysning og accessories med det beste innen skandinavisk og internasjonal design. Skagerak Denmark Pilot kleshenger, sort 46NOK. Rask levering og personlig service.


Norges ledende kjøkken- og interiørkjede. De flotteste julegavene finner du hos oss! Her vises noen av våre beste gavetips, se flere HER.


Besøk vårt flotte, nyrenoverte showroom på Kokstadflaten, der vi har et stort utvalg av blant annet kontorstoler, skrivebor møtebord og annet interiør. Ting er en interiørbutikk hvor du ikke bare finner artige tips til interiør, men også et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting til alle anledninger. Vi fører kjente merkevarer og forsøker spesielt å forhandle norske og skandinaviske designprodukter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg