mandag 23. juni 2014

Gardinkapper nettbutikk

Gardinkapper nettbutikk

Se de fine inspirasjonssidene våre. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget.


Gardinkapper nettbutikk

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. En gardinkappe er kappen man henger over vinduet.


Gardinkapper nettbutikk

Det er en enkel måte å ”kle” vinduet på, uten at de blir for mye stoff og farger. Henger man gardinkappen litt høyt over den øvre karmen kan man også få vinduet til å se litt større ut, samtidig som man slipper inn maksimalt med dagslys. Her finner du flust av gardinkapper og buer til hjemmet ditt.


En fin kappe rammer inn vinduet, og gjør en allerede vakker utsikt enda flottere. Handle trygt på jotex. Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt.


Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Se våre julegardiner. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Hos oss finner du et stort utvalg av løsninger for vinduet, både gardiner, gardinkapper , gardinoppheng og solskjerming.


Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. De kan kjøpes etter standardiserte mål, men også egendefinerte mål. Dermed kan du få gardinkapper i god kvalitet til ditt hjem uavhengig av størrelsen på dine vinduer og i fager som matcher ditt øvrige interiør.


På den måten kan du i vår nettbutikk finne en gardinkappe som passer perfekt for ditt hjem. Pene gardinkapper føles helt riktig når det er tid for å ramme inn vinduet ditt for å gi rommet et løft. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alltid stort og oppdatert utvalg. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Vi setter høye krav til leveringsdyktighet og kvalitet. Vi har varer til gunstige priser, og et utvalg som passer de fleste. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Gardinkapper nettbutikk

Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Med gardiner forandrer og fornyer du rommet.


Nettbutikk med mye personlighet! Norsk natur kultur og tradisjon. Design Jon Østeng Hov, Grethe Solemsløkk, Lise Skjåk Bræk, Skjerf med Mariusmønster. Finnes også i potato og midnight blue. Vi er stolt av å kunne presentere vår splitter nye.


I våre butikker har vi metervare med gardin - og møbelstoff på bestilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg