torsdag 26. juni 2014

Bloom panelvoks hvit

Bloom panelvoks hvit

We have the looks that will get you. Individiuelle Beratung und Angebote! Hol dir alle Ergebnisse aus dem gesamten Web. Treverkets naturlige struktur forblir synlig. Dette er ikke en voks i tradisjonell forstan da den ikke inneholder voks, men gir overflaten et flott, vokset utseende.


Treets naturlige struktur forblir synlig. Beregnet for tak og vegg. Geleaktig konsistens, tilnærmet dryppfri. Ett strøk er ofte nok. Dekker tre som har gulnet med årene.


Er vaskbar og overmalbar. Bloom panelvoks hvit. Det blir altså mere hvitt enn en vanlig panellakk og en interiørbeis vil bli, samtidig vil du se treverket under. Inneholder ikke voks, men gir et flott, vokset utseende.


Geléaktig konsistens gjør den dryppfri og spesielt velegnet for tak. Fås i hvit og andre delikate farger. Voks beskytter mot flekker og riper, og den er vaskbar. Overflaten kan både males over og lakkes over, dersom du senere skulle ønske et annet uttrykk. Den er derfor god for bruk i tak og på vegg.


Etter å ha sjekket et bord behandlet med lag Jotun panellakk hvit (det var den jeg hadde brukt), må jeg muligens skuffe deg med at holdt opp mot en hvitmalt vegg, var den langtfra hvit. Det var et svakt rosaskjær i fargen, da den er såpass sart i dekkevnen at gløden i furua trår gjennom. Egentlig skulle vi ha hvitt overalt, men fordi den ene veggen var blitt så gul skinte. Liberon bloom panelvoks alanor as.


Bloom panelvoks hvit

Maler allt det hvite på hus og bod. Eg skal til å legge nytt panel i taket i trappegangen vår. Tenkte å overflatebehandle panelet før eg monterer, då taket er dobbel høgde somme plassar, og relativt utilgjengelig. Neste lakkstrøk påføres ufortynnet, forklarer Line Augustin. Gir en halvtransparent,vaskbar overflate med kun ett strøk.


BLOOM PANELVOKS HVIT 1L. Gelèaktig konsistens som ikke drypper men holder seg i penselen. Voksen beskytter mot flekker og riper og er vaskbar.


Bloom panelvoks hvit

Hvit panelvoks er et godt alternativ til deg som har gammelt panel, men. Produkter ble kjøpt inn, planer ble gjort, lass ble flyttet og smått om sen. Stran Berg, Fjellbekk og Eng. Lurte på om du tilfeldigvis har et godt tips til hvor en kan kjøpe. Min erfaring er hvertfall at man kan endre fargen i rommet en god del om lyset er hvitt , varm hvit , rosa etc.


Selvfølgelig aller mest på lyse vegger. Panelvoks fås i hvit og andre farger. Kjedelig valg kanskje, jeg feiget ut og tok vanlig hvit. Er det nødvendig å bruke.


Noen som har erfaring med å hvitolje furu?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg