mandag 30. juni 2014

Farge vegg

Hvite farger har ganske enkelt makt i interiøret, – enten vi liker det eller ei. Har du prøvd den nye appen, Jotun ColourDesign? Ta hensyn til alle detaljene når du skal velge farge ! Huset er din viktigste eiendel. Finn den stilen som passer best til deg og ditt hus og velg en maling som beskytter det godt og lenge.


Her kan du se hvordan du.

I følge vår globale fargesjef, Lisbeth Larsen, er det å dele en vegg med to forskjellige farger veldig riktig akkurat nå! Se mer fra denne boligen her. Panelet er malt i samme farge med LADY Supreme Finish i en matt glansgrad. Se dette soverommet i flere farger her. SPENNENDE: Selv om dør, lister og vegg er i samme farge trenger det ikke å bli kjedelig.


Litt ekstra liv kan du tilføre ved å male døren blank og la veggen være matt. Det er lett å tenke at det fort kan bli kjedelig når dør, lister og vegg er malt i samme farge. Alle blånyanser med kode R90B stammer fra samme farge , og er dermed et trygt valg.


Nå er det bare å fråtse i lysere, mørkere og mer fargesterke nyanser, og alt vil stemme.

Hvis du vil kombinere farger fra flere steder på fargesirkelen, er det første leddet i koden som viser vei. Den forteller hvor sortaktig og kulørsterk fargen er. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Fargene gir stuen en eksklusiv look. En gyllen gråtone, – en av Jotuns mest solgte gråfarger. Den gylne undertonen gir fargen et lite knepp lunhet slik at fargen ikke blir seende blå og kald ut på vegg som enkelte gråtoner vil.


Dette er den enkleste og mest populære måten å fargesette taket på i dag. LADY Vegg veggmaling er silkematt i alle vinkler og gir et flott resultat. Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Hennes beste råd er å teste farger , møbler og materialer sammen før du velger veggfarge. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten.


Farger til ulike rom – Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Det er mye bedre å legge noen kroner i et par-tre prøvebokser, enn å oppdage at fargen blir helt feil i rommet når du har malt deg ferdig.


Bytt farger på dette rommet. Hun understreker at med farge på sofaen, farge på gulvet, på gulvteppet og det som henger på veggene, så vil det gå greit - men at de fleste kjører grått all over - og at det ba blir et veldig depressivt hjem.

Det er veldig viktig dersom man har grå vegger , bør ikke noe annet være grått i rommet, oppfordrer hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg