fredag 13. juni 2014

Hvordan innrede liten stue

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Se prisene for montering her.

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Spar penger på liten plass. Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig.

Når man skal innrede en stue er det viktig å finne en personlig flyt i fargevalget på vegger og gulv, og mellom tekstiler og møbler. Ta gjerne utgangspunkt i et maleri du liker å ha på veggen eller en personlige gjenstand som betyr mye for deg, og som du ønsker skal ha en sentral plass i stua. Det å innrede en stor stue er ikke så lett. Liten stue også i grunn.


Små overmøblerte stuer er kaotisk fysisk og visuelt. Har du liten stue , fjerne det du ikke trenger, og tenk gjerne i høyden. Hyller og kombinasjonsmøbler.


Ikke la deg forføre av flotte og eksklusive designmøbler som er kule, men som ikke passer til din stue og dine behov. Velg heller møbler som kler rommet. En liten sofa forsvinner i store rom med god takhøyde.


Nå skal det jo sies, at når det gjelder nettopp hvordan man innreder,så varierer smak og behag stort fra person til person. Men ved å følge noen grunnprinsipper, så skaper du fort en stue du trives litt bedre i, samt som varer litt lengre rent tidsmessig. Tina driver bloggen Bo Naturlig – den kan du besøke her. Prøv en mini-sofa med plass til to (kanskje også med en sjeselong, som Astha) eller gå for en modulsofa som enkelt kan utvides og minskes avhengig av sivilstatus.


Se på denne Ellis-modellen. Få en liten leilighet til å virke større Øivind Skorve Foto: ifi. Men ifølge interiørarkitekt Trond Ramsøskar er det smarte grep du kan gjøre for å få leiligheten til å virke større enn den er.

Det kan være en stor utfordring å innrede en liten leilighet. Til tross for at stuen hjemme hos familien er helt fin, synes de det manglet noe. De ønsket seg en stue med mer orden, smart oppbevaring til barnas leker og mindre fokus på tv-en. Et barnevennlig sofabord sto også på ønskelisten. Avlastningsbordet er fleksibelt med hjul som kan tas av og på ut fra hvordan du ønsker å bruke det.


Sett flere sammen som en hylleseksjon langs en vegg eller la det stå solo på kjøkkenet. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Massivt med overskap kan skape et litt for kompakt uttrykk, men det kan fungere dersom det er liten fargekontrast mellom vegg og innredning. Vinduet i kjøkkendelen bør være så stort som mulig, dagslys er både hyggelig og inspirerende å arbeide i. Visuelt er det viktig at ikke noen soner virker mørke i et slikt allrom.


Men faktum, spisestue med kjøkken er kritisk del av bolig. Lur øynene dine til å tro at rommet ditt er større enn det egentlig er. I denne bloggposten gir vi deg enkle råd til hvordan du kan innrede en liten leilighet. Råd 1: Plasser et speil overfor vinduet ditt.


Speil blir ofte brukt i små rom for å skape inntrykk av et større rom. Det beste trikset er å plassere et speil overfor vinduet ditt. Vi viser hvordan du kan henge opp taklampen. Har du en fin taklampe over spisebordet eller stuebordet?


Hvordan har du hengt opp taklampene dine? Må du av og til flytte bordet for å få plass til gjester, eller liker du å ommøblere? Da er det greit å kunne tilpasse taklampen slik du ønsker, til og med etter at du har hengt den opp. Her får vi smarte tips for hvordan man kan innrede en liten leilighet.


Se også: Billig lite hus som kan settes opp på et par dager. Janet Lee har skrevet boka Living in a Nutshell, og i denne videoen viser hun oss noen av tipsene sine for hvordan å designe en liten leilighet for å få mest mulig ut av arealet. I en travel hverdag er det viktig å sette av tid til å lade batteriene. Som i en lenestol eller sofa hvor du kan stoppe opp litt og bare nyte øyeblikket.


Modulsofaen som sto øverst på ønskelisten er på plass. Men stuen er for liten og sofaen ble for stor. Aura konsol er en snerten sak med plass til hansker, nøkler og småting.


Genialt til en liten entré! Få interiørtips sendt rett i innboksen din to ganger i uken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg