mandag 2. juni 2014

Design pledd

Design pledd

Pledd til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Babyutstyr finner du hos Sprell - Lynrask levering - Stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Pynt opp i sofen med et ullpledd i en sprek farge eller sett prikken over i- en med et nydelig bomullspledd.


Design pledd

Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med. Når du kjøper varer hos oss er du med på å støtte under de dyktige og unike norske designerne. Her finner du vårt utvalg av pledd.


Vi lagerfører de herlige ullpleddene fra norske Røros Tweed i flere varianter, i tillegg til et utvalg pledd fra Normann Copenhagen og HAY. Vi har mange flotte pledd i det store sortimentet vårt, og du vil helt sikkert finne en variant som passer perfekt inn hjemme hos deg. Når solen har gått ne og du vil strekke sommerkvelden bittelitt lenger, da finner du frem et pledd. Mange glemmer at pledd kan spille en avgjørende rolle i innredningen din. Hos oss finner du behagelige pledd i forskjellige størrelser, materialer og design.


Design pledd

Dette gjør at du enkelt kan finne sofateppene som passer sammen med stuemøblene og pynteputene dine. Enkel og billig handel på Cellbes. Oppdag moderne pledd og sengetepper i ulike materialer og farger fra BoConcept. En pute med en unik karakter, basert på skulpturell form i stedet for m. Kolleksjonen vår spenner over alt fra bomullspledd i spreke sommerfarger, til vevde ullpledd og Faux pelspledd.


Nyhetsbrev til Forhandlere. Legg igjen din e-postadresse her. Gjør sofakroken ekstra koselig med myke pledd å synke ned i. Gled deg selv eller noen du er glad i med et pledd som varer lenge!


Velkommen til et pusterom med kun god norsk design. Vi byr på solide materialer i tre, ull, støpejern og keramikk, kortreiste produkter og håndtverk som er ment for å vare. Vi har pyntet til jul og i taket vårt henger munnblåste glassornamenter, laget i Oslo for Pur Norsk. COZY er det ultimate og luksuriøse kosepleddet for den kresne.


Tar seg godt ut både i stua og på soverommet! I Spinnerigårdens pleddsortiment har vi et gammelt nord-italiensk design som går som en farsott over europa innen pledd trend. Designet kommer i glade farger og er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg