onsdag 11. juni 2014

Paviljong 2x2

Et drivhus, mange muligheter! Kjøp paviljong online hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Skape et sted for rolige stunder i hagen eller for fester med venner.


Paviljong 2x2

Paviljong - bestill online her - års garanti - fri frakt! Se vårt store utvalg av billig paviljong her på siden. Hos BAUHAUS får du alltid billig og rask frakt samt måneders returrett.


En paviljong har et utall bruksmuligheter, og gjør det lettere for deg å nyte sommeren i hagen uansett vær. Med en paviljong eller et legjerde kan du skape en lun og vindstille krok på vindfulle sommerdager. Blir solen for sterk, kan paviljongen også gi deg svalende skygge. PARTYTELT I STØRRELSE 2xM - PAKKEN INKLUDERER RAMME, TAK (svart eller hvitt), BAG OG BARDUNPLUGGER!


Dette er en HEX-ramme med mm godstykkelse. Godstykkelse og type koblinger gjør dette til en svært lett og billig modell. Denne har en kvalitet som er langt over det som ofte finnes av billig modeller på markedet. Easy Up - med sekskantet bein i aluminium! Meget fleksibelt telt med mange bruksmuligheter, motorsport, båtsport, salgs-, markedstelt og for festlig anledninger!


Under Barocken i Europa var paviljongen ett privilegium för adeln, med tidsenlig struckatur och utsmyckning. Då som nu var det en populär plats för gemytliga sammankomster. Idag syns paviljonger ofta i parker och trädgårdar runtom i Europa, liksom Östasien och Arabvärlden.


Tak og vegger holdes oppe av en stabil stålrørsramme som er enkel å sette sammen. Taket er enkelt å ta av og sette på, noe som er fint når du vil slippe inn solen, eller hvis det blåser for mye. Leveres med teltplugger. Våre elegante paviljong strukturer er tilgjengelig i størrelser fra 2. Alle våre paviljonger har høy kvalitets holdbart aluminium eller stål rammer, og PVC eller PU-belagt polyester med vanntett og flammehemmende belegg. Hagearbeid eller avkobling?


Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Her har vi våre ulike paviljonger. Perfekt tilskudd for hager og terrasser. Hagepaviljongene er i ulike størrelser og prisklasser. Noen hagetelt med og uten sidevegger, andre med tak i solid hardplast og noen med myggnetting.


Disse er svært enkle å montere. Vi har stort utvalgt av paviljong hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


Gratis frakt, rask levering og gode priser! Bra dekorasjon kunne atmosfære som beboere og en lykkeligere person. Jo, visst er det herlig med sommerparty i det grønne. Dekk et festlig bord i hagen og server en enkel sommerbuffet. Ingen fare, det er bare å helgardere seg med et lett tak over hodet.


Paviljong 2x2

Plastkrok ar ingår inte. En paviljong kan användas på otaliga sätt vilket gör det enklare för dig att avnjuta sommaren i trädgården, oberoende av vädret. Med en trädgårdspaviljong eller ett vindskydd kan du skapa en fridsam och vindstilla oas även under en blåsig sommardag. Säkra sommarens fest med Rustas paviljonger ! Vårt breda utbud skyddar dig och dina gäster mot regn, vind och solens UV-strålar. Enkla och flexibla paviljonger med tak av slitstarkt polyestertyg och en stomme av aluminium.


Som lätt monteras upp utan krångel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg