onsdag 25. juni 2014

Funkis interiør

Interiør Se det stilfulle funkis-hjemmet til designer Camilla Abry. Begge jobber med design, men interiørtrendene kaster ikke Camilla Abry og Peder. Norsk leverandør av arkitekt tegnede Lammi murhus. Store flater, rette linjer og geometriske former. Her er et knippe inspirerende hus i funkisstil – og selvfølgelig er de lekkert innredet!


De tilbragte hele dagen sammen med oss i Funky Funkis, og vi fikk anledning til å dele fire konkrete tips til dere som går med byggeplaner!

Les mer om hvilke erfaringer vi har opparbeidet oss gjennom vår byggeprosess i Mesterhus sitt eget innlegg her. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Ordet funkis er lånt fra svensk (skal ikke uttales fønkis) og ble en tid regnet for å være vulgært, men brukes i dag vel så mye som begrepet det kommer fra. Australian design company based in Sydney with a strong Swedish influences.


Detaljer som gjør en forskjell. Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris. Funkishus i Quadra-serien tar utgangspunkt i kvadratet og fem av husmodellene består av et stort midtskip med én mindre fløy på hver side.

Serien tilbyr funkis i alle størrelser, der noen har takterrasse og utleiemulighet. Mens Lene er den som har ordnet med interiør og møblering i hjemmet, har Geirr, som jobber som lysdesigner for Erco lighting, hatt ansvaret for belysningen. Slik ble kjøkkenet husets knutepunkt Hans beste tips for en ryddig og god belysning i hjemmet er å tenke nøye gjennom dette allerede før du bygger og møblerer hjemmet ditt. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


Kjente merkevarer til gode priser. Moderne hytter og funkishytter. Klikk på bildene for å se mer. Møblering og styling av funkis i Drøbak hvor vi har bistått ved valg møbler, belysning og dekor.


Funkisstilen er nå kanskje mer populær enn noen gang, og en stor inspirasjonskilde for arkitekter og designere. Hyppig bruk av funkis i eiendomsmarkedet, som betegnelse på hus med flate tak og enkel detaljering, antyder at den moderne arkitekturen generelt sett har oppnådd større anerkjennelse i et bredere lag av befolkningen. Betegnelsen funksjonalisme (populære funkis ) som navn på en retning innen moderne arkitektur brukes hovedsakelig i Skandinavia.


I engelsk og andre europeiske språk brukes mest betegnelser som moderen architecture, modernism eller international style. Smartpanel Funkis som ubehandlet - for et unikt rom. Funkis monteres enkelt på eksisterende vegg eller stenderverk. Dukkehus, Funkis , i liten størrelse, fra ferm LIVING.


La barnas kreativitet blomstre med dette lille Funkis dukkehuset. Et moderne dukkehus som bare venter på å bli bebodd av nye ideer, små leker og favoritter.

Hun proklamerer at hun er allergisk mot alt som er søtt, romantisk og shabby chic, og det er også tydelig at hun og Fredrik har bodd lenge i Danmark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg