onsdag 4. juni 2014

Flyvende lanterner

Nordens største utvalg! Felleskjøpet har et stort utvalg av lanterner , alt etter ditt behov! Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Flyvende lanterner er også ofte brukt i privat sammenheng, f. Den mest utbredte tradisjonen knyttet til flyvende lanterner er det å ønske seg noe mens lanternen sakte men sikkert stiger høyere og høyere i lufta.


Det blir sagt at disse ønskene skal gå i oppfyllelse hvis de var ønsket inderlig).

Sist vunter var jeg i 75årsdagen til min ungdommelige venninne, i et selskap arrangert av hennes datter. Unge og gamle var samlet. Det var så vakkert og tusen ganger bedre enn kruttluktende, bråkete fyrverkeri. Når varmen fra tennplaten fyller ballongen, løftes den sakte mot skyene. De såkalte kinesiske lyktene som blir sendt opp i lufta, bekymrer brannvesenet.


I Oslo er det nå innført totalforbu og snart kan forbudet gjelde hele. Udover de flyvende lanterner , tilbyder vi også flydende lanterner , og flotte lysposer i forskellige motiver, farver og størrelser, alt sammen til Danmarks måske billigste priser. Med lanterner oppfyller båten kravene om å bli sett i mørket og ved dårlig sikt, tåke etc.


Det er nasjonale og internasjonale regler for hvordan båtenes navigasjonslys skal plasseres og når det gjelder lanterner skal det være hvitt lys akterut, på babord side skal lanternen ha rødt lys og på styrbord side, lanterne med grønt lys.

Manglende lanterner kan bli dyrt. Hvite lanterner er plassert midt på en hindring, mens røde og grønne er plassert i ytterkant av en hindring. Lanternene kan ha forskjellig utforming avhengig av plassering og farvann.


Den enkleste formen er en lanterne på toppen av en jernstang. Hvite flyvende lanterner som gir ett vakkert syn på himmelen. I bryllup, bursdager , konfirmasjoner, minneseremonier og ikke minst nyttårsaften er flyvende lanterner det beste valget! Brannvesenet i Larvik forbyr brennbare og flyvende lanterner. Forbudet kan nå bli innført i hele landet.


Mange millioner mennesker i verden mener at det giver hel lykke, sundhed og velbefindende at sende flyvende lanterner op. De ser flyvende lanterner som lykkebringere! Kjøp Kostymer flygende lanterner på Kelkoo.


De flyvende lykkelanterner kan ses i klart vejr på meget lang. Sammenlign tilbud på Kostymer flygende lanterner i kategorien Kostymer fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Kostymer ved hjelp av vår tjeneste. Kjøp Leker flygende lanterner på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Leker flygende lanterner i kategorien Leker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Leker ved hjelp av vår tjeneste. Vi vender blikket mod Thailan hvor man igennem næsten tusind år har fattet, hvad det drejer sig om.


Tænd og se din Kom Loy stige op mod himlen som en flyvende lanterne - stille, graciøs, smuk, miljøvenlig og elegant. Uanset hvilken en stil, som du gerne vil have på din altan, så har ILVA med garanti nogle lanterner , der vil pryde din indretning. Vi har både de elegante lanterner , der vil passe perfekt til de hvidmalede havemøbler, og de stilrene lanterner , der er intet mindre end geniale til den moderne indretning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg