torsdag 5. juni 2014

Bilderammer trondheim

Bilderammer trondheim

Modern Art Gallery har eget rammeverkste hvor vi har drevet med innramming i over år. Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige. Vis frem dine beste minner og plakater med en av våre vakre bilderammer. På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet.


Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her.


Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Rammen kan brukes liggende eller stående, avhengig av hva som passer best. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber.


Bilderammer trondheim

Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio.


Grafisk karttrykk over den tredje mest bebodde byen i Norge – Trondheim. Posteren viser byens snirklete nettverk av gater og Nidelva, som går fra sør til nord og munner ut i Trondheimsfjorden. Det stilrene kartet, med bynavn og kartkoordinater, er en fin gave å ramme inn i en stilig bilderamme og gi til noen som har forbindelser til byen eller å henge opp på en bildevegg sammen med. Bestill online og spar opptil ! Finn den perfekte bilferie i Trondheim med halvpensjon.


Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Rammeverksted - Spesialtilpasset bilderammer.


Her finner du alle våre rammer som kan målbestilles. Hver ramme lages unikt for deg i vårt rammeverksted. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. Ram inn minnene dine. Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk.


Bilderammer trondheim

Et bilde ser ekstra fint ut på veggen. I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Nettbutikk for alt innen foto. Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i. Vi har sorte rammer, hvite rammer, brune rammer.


Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg