tirsdag 3. juni 2014

Arkitekter i trondheim

Reserver ditt Hotell i Trondheim online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Vårt arbeidsområde spenner fra byplanlegging til prosjektering av ulike.


Vi jobber på alle plannivå, fra utredninger og overordnet planlegging til arbeidstegninger på byggeplannivå. Følg oss i sosiale medier. D i Trondheim kommune. TAG trenger seniorarkitekter!

Adresse Havstein Vestre Gård Statsråd Krohgs v. Legg inn anbud gratis hos oss! Bestill online og spar opptil ! KVADRAT arkiteker AS i Trondheim tilbyr arkitekt- og interiørtjenester. Vårt arkitektkontor består av arkitekter og en interiørarkitekt med bred erfaring innenfor. Vi har flotte kontorer i NyhavnaEN-bygget i Kobbes gate på Nyhavna i Trondheim sentrum.


Vi har Trøndelag som vårt primærområde, men tar oppdrag over hele landet. Våre ansatte består av seks arkitekter , to interiørkonsulenter, en stylist, en grafisk designer og en økonom. De fleste av våre nyutdannete arkitekter finner arbeid raskt. Flertallet starter sin yrkeskarriere i et arkitektfirma.


Mange får også arbeid i kommuner, fylker og firma som driver konsulenttjenester for byggebransjen. Arkitektkontor i Trondheim Main menu. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn den perfekte bilferie i Trondheim med halvpensjon.


Vi driver et kontor som vil gi deg tilgang til et nyskapende arkitektmiljø med fokus på bærekraft og tidløs design. JSTA består av fem entusiastiske arkitekter.

Parken blir den eneste av sitt slag i Trondheim , og vil bidra til å rette fokus mot Sluppen, og den interessante og innovative utviklingen i den nye bydelen. Vi er et arkitektkontor med tverrfaglig miljø og kompetanse innen alle deler av et byggeprosjekt. Vi er imøtekommende, profesjonelle og løsningsorienterte.


Ditt lokale arkitektkontor i Trondheim. Porteføljen spenner fra enkle tilbygg til mer komplekse byggeoppgaver som skoler, barnehager og flerbrukshaller. Kontakt oss på den måten som er best for deg, enten du vil ringe eller sende e-post.


Vi har bred kompetanse og lang erfaring som vi har bygget opp gjennom mange år. Vi satser på kontinuerlig kompetansebygging for å kunne fremstå som et moderne og fremtidsrettet arkitektkontor. Firmaet drives av sivilarkitekt MNAL Connie Hendseth, som er bosatt i Trondheim , med sentral godkjenning som ansvarlig søker og prosjekterende for arkitektfag.


Jobber grundig og effektivt, med kunden i fokus! Tilbyr arkitekttjenester til konkurransedyktige priser. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Den tallfestede visjonen for Brøset.


Det er viktig å kunne kombinere alt dette under utvikling og bygging av nye bygninger og anlegg. Som arkitekt må du også ta stilling til utfordringene samfunnet vi lever i har, som f. Bark arkitekter holder til i den grønne boksen i Oransjeriet i Stavangers østre bydel. Bark har ikke én stil, men prosjektene våre kjennetegnes av gjennomarbeidede løsninger, kjærlighet for faget og godt samarbeid med byggherre og utførende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg