mandag 16. juni 2014

Brødboks med fjøl

Selve brødboksen er laget i BPA-fri plast, mens lokket er laget i bærekraftig og miljøvennlig bambus. Den flotte brødboksen fra Bistro serien er både pen og praktisk, med den innebyggede lufteventilen egner den seg spesielt godt til oppbevaring av brød. Boksenes størrelse gjør at den passer til de aller fleste kjøkken, uten å gå på kompromis med plass.


Høyden på brødboksen er på 1cm. En god brødboks gir deg mer orden på kjøkkenbenken.

Samtidig er en brødboks også med på å ta vare på brødet bedre slik at det ikke blir fuktig eller tørker. Hvis det er tørt hjemme hos deg, kan det være smart å oppbevare brødet i en brødboks av keramikk eller blikk, mens en brødboks i tre er mer egnet om man har god utluftning. Varen kommer i gavekartong.


Vår nettside bruker cookies slik at du kan plassere ordre og vi kan utføre bedre service for deg. Om bare umoderne mennesker hadde brukt brødboks hadde designet på dem også vært totalt umoderne. Slik som med dolokktrekk og.


Brødboks i sort og stål. Noen har brødboks , og legger enten brødet i boksen uten noen annen innpakning, eller lar det ligge i papir- eller plastpose i brødboksen.

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Finn laveste nettpris her. En brødboks med lokk som fungerer som fjøl er praktisk å ha.


Krups Mini Blender er en liten, stilig og meget effektiv blender med stk kniver som kan knuse is og frosne bær og en mini hakker perfekt til løk eller krydder. Husk at DU FÅR bonuskroner på alle artikler som er merket med bonussymbolet! Snu det miljøvennlige bambuslokket, så kan du bruke lokket som et skjærebrett. Lokket kan også brukes som skjærebrett.


Flott brødboks i BPA-fri plast med bambus lokk. Vakker retro brødboks fra England. Gammel fjøl med riksvåpen- Løve. Graveren- Spesiell vase. Gøy for barn med tråd og garn.


På vår kjøkkenbenk har vi en Eva Solo brødboks , en olivenolje, tørkerull, en stor fjøl , oppvaskstativ og en metallboks med zalo og oppvaskbørste. Du kan bytte i en annen fin vare eller få en tilgodelapp. Har du kvittering kan du få pengene tilbake.


RIVIERA MAISON er interiør og møbler som skaper hjem med sjel og særpreg.

Bli inspirert av alt det vakre interiøret og møblene. Riviera Maison har et fantatisk godt utvalg til kjøkken, stue, ba soverom og uterom. Bodum brødboks i plast med bambuslokk.


Gjenta til glassene er så fulle som du ønsker. Enten du skal dandere et fruktfat eller koldtbor er det viktig å ha en variert utvalg av fat og serveringsfat. Vi har både rundt fat og rektangulært fat i flere. Først måler du lengde og bredde på skapstammen og kler innsidene på skapet med rupanel. Det er bare å skru panelet rett inn på stammen.


Døren lager du ved å måle opp bredden og sage til riktige lengder. Fest bak med egnede lister, og husk at du må lage et z-mønster for at dørene ikke skal bli skjeve. Vi har lagt vår elsk på Josefine-serien i de deilige duse matte fargene. En varm kopp kaffe i morgensola, med tilhørende skål. Både kopper og skåler finnes i tre farger, så her kan du krydre opp bordet og stemningen i denVelg de fargene du liker for å krydre opp bordet med våre krus eller skåler.


Det er enorm forskjell i utvalget av varer for folk med matallergier i Norge og Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg