onsdag 11. juni 2014

Blomsterkrukke med lys

Du finner flere modeller her: Assisi blomsterpotte med lys og tilbehør Høy blomsterpotte av plast i høy kvalitet som er belyst innvendig med LED- lys. Potten gir en spesiell stemning enten ved inngangspartiet, på verandaen eller andre steder du liker å ha litt ekstra lys. Legg til noen lys til Whiskyglass med gravering, sett lysene på Trebrikke og hjemmet ditt får en koselig stemning.


Lakker Trebrikken for en final touch. Med Effect kan hele hagen eller området forvandles og få et nytt og spennende utseende.

Skap et spennende uterom og gi litt ekstra oppmerksomhet til plantene dine! Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet.


Men faktum, kjøkken er viktig del av en masse ting. Lys opp utendørs med flotte blomsterkrukker med lys , store lyskuler eller bordlamper for utendørs bruk. Sjekk vårt utvalg av utendørs hagebelysning nå på Lightup.

Vi har et stort utvalg av hagebelysning som lyser opp blomsterbe stier, terrasser og balkonger. LED krukke til haven, hjemmet eller kontoret. Krukken kan bruges til alt fra blomsterkrukke til festlig isspand på baren.


Krukken lyser op med LED lys , og kan skifte mellem forskellige farver og i varierende tempo. Farveskift er trinløs justerbar i såvel hastighed som styrke, og de enkelte farver kan fastfryses. Bruk krukker og sett et kubbelys i hver.


Pynt med mose som er brannsikkert. Pynt krukkene med det du vil. Vi har brukt stjerneais og tørket appelsiner, hamptråd og strie. Levende lys må alltid slukkes før man forlater det.


Utrolig flott blomsterpotte med innebygd LED- lys. Assisi blomsterkrukke med LEDlys Høy blomsterpotte av plast i høy kvalitet som er belyst innvendig med LED- lys. Blomsterkrukke med lys.


Medfølger meter ledning mellom stikkontakt. Mål: B: 37cm, D:37cm, H:40cm.

En fantastisk blomsterpotte med innebygd LED lys. Krukkene er laget i plast og har varmhvite LED pærer med en levetid på. Dekorasjon av en blomsterkrukke med en spade av bjørkgrener.


Et annet alternativ som vil bidra til å fylle tomheten, understreke maritim stil, er utsmykket med sand. Dette er egnet for sjø eller elv. Da kan du enten fortsette å drømme eller gjøre noe med det.


Plant favorittene dine i krukker eller blomsterkasser, så du både ser dem og lett kan nyte dem. Sett sammen flere til en fin gruppe på uteplassen eller plasser en krukke med sommerblomster på bordet. Med tiden kan du opstamme planten, så den på den bliver mere buskagtig.


En tredje meget flot blomst er japansk azalea. Det er en form for rododendron, der er helt eller delvis stedsegrøn. Den kan blive op til to meter høj, og blomstrer med masser af små blomster fra maj til juli alt efter sort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg