torsdag 19. juni 2014

Male våtromstapet

Reserver ditt Hotell i Male online. Har et stygt ba med grønt våtromstapet på gulv, og slitt blå og hvit vegg. Badet skal fullstendig oppusses om ca. Noen som vet om man kan male våtromstapet , også inne i dusj?


Male våtromstapet

Hvilken maling anbefales? Hvordan male våtromstapet. Denne bruksanvisningen gjelder for Jotun Våtromssystem. Underlaget skal være rent, fast og tørt.


Så i ett annet spørsmål at det er mulig å male på våtromstapet med en liten risiko. For å gjøre det på best mulig måte? Og har du noen tips til å kanskje få ett mønster på vegge, så det ikke blir så kjedelig. Lekre bad med baderomsfliser, våtromstapet eller.


Vegger som er tapetsert med vinyltapet fraråder Jotun å male. Våtromstapet egner seg til de ulike våtrommene i huset, og beskytter veggene mot fukt. Tapetet er en solid variant av vinyltapeten. Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på: Skal du male en vegg med struktur, f. Hvis du skal male på glatt filt eller vev, er en rulle med finere finish bedre for å oppnå en glattere struktur. Somg sagt så vet jeg ikke hvor stort dette rommet er, men det er uansett viktig og legge en plan samt gjøre alt du kan for å følge denne.


Du kan selvsagt gjøre kosmetiske overflateendringer, for eksempel å male og tapetsere veggene, sier Gunnar Andersen i Byggebransjens kompetansesenter (OPAK). Maling av våtromstapet er det enkleste og billigste du kan gjøre. En pålitelig våtromsmaling som tåler fukt er nødvendig. Pass ellers på å grunne godt.


Rask levering og rimelige priser. På den måten kan vi garantere den kvaliteten din bolig fortjener. All våtromstapet har fiberbakside, så tapetet skal ikke fuktes før oppsetting. Du kan få alt fra klassiske flismønstre og blomsterranker til referanser til røff og litt industriell struktur.


Et nytt bad med fargerike innslag i håndklær og dusjforheng. Veggene er helt nye og beholdt lyse. Innredning er snekret selv og malt lys blå.


Male våtromstapet

Hos MAXBO finner du et utvalg av våtromstapet som beskytter veggene mot fukt. Kjøp på nett eller i butikk. Teknisk sett er det ingenting i veien for å legge et nytt våtromstapet over et gammelt tapet, dersom det gamle tapetet sitter godt til underlaget. Fjern tapetet Allikevel anbefaler ekspertene å fjerne det gamle tapetet av to grunner.


For det første gir våtromstapet som underlag det nye tapetet dårlig heft. Er det mulig bare male over den våtromstapeten med våtromsmaling, eller må tapeten fjernes først? Hva er deres erfaringer med våtromsmaling? Grunning, hvor mange strøk, pris osv? Hvis jeg går for en våtromstapet , kan den bare legges rett over eller må den gamle fjernes først?


Hvis denne type tapet henges opp på riktig måte kan den henges opp i bad og våtrom uten at man trenger å bekymre seg for fukt og råte. Ulempen med våtromstapet er begrenset utvalg og ofte litt kjedelig design. Les også: Kan du ha tapet på badet? De fleste malingprodusentene har egne våtromssystemer, som er beregnet på nettopp dette.


Disse systemene består av tapet, grunning og maling, og for at du skal få et tett og sikkert resultat, bør du benytte alle tre og følge bruksanvisningen fra produsenten. Det enkleste er å skifte knotter, du kan også vurdere å skru ned overskapene og henge opp et større speil for å øke romfølelsen. Er innredningen veldig slitt kan du istedenfor å male den bytte den ut. Dette kan også gjøres billig, faktisk gratis.


Det jeg lurer på er kan jeg male over denne tapeten? Jeg tenkte at jeg kunne lime tapeten fast der den har løsnet og male over med våtromsmaling, så det ikke ser like gale ut. Jeg vil forhåpentligvis selge og flytte videre i løpet av noen år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg