fredag 27. juni 2014

Kule barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.


Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur!

Et ryddig barnerom gir også mer inspirasjon til lek! Sørg for at kasser, kurver, knagger og hyller er i barnehøyde,. Barnerom Vi har mange fine småting til innredning av barnerommet. Det kan være vanskelig å tilfredsstille både små og stores krav når det kommer til valg av farger og dekor på barnerommet. Et kult gutterom for en litt større gutt.


Det er smart med sengen på hemsen som gjør at det er plass til å ha venner på besøk. Tøffe detaljer som bildene på veggen, den dype gråfargen og at det er sprayet Noah ruler på veggen, gjør at Noah helt sikkert syns han har et kult rom, skriver Pia Strømstad i sin beskrivelse av vinnerrommet.

Som du sikkert forstår er lyset en viktig detalj i hvert barnerom. Dekorative, frittstående, fokuserte, beroligende, spillende og mange flere. Vi har kjempemange med ulike mønster og motiv så du skal kunne finne det perfekte alternativet til barnerommet! Løsningen er å lage et rom som kan vare noen år.


Så kan man spe på med pynt som ikke er for dyr. Hos oss er det heldigvis fort gjort å finne gardiner til barnerom der de små vokser til. Vi har flotte gardiner for både gutter og jenter i alle aldre. Med produkter til rimelig pris og av god kvalitet samt fri frakt for kjøp over kr. Hoppekids, Bopita og mange fler.


Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask.


Et barnerom er et rom i stadig endring, i likhet med innehaveren selv. Fra å være et lekerom, til å bli en arena hvor man ønsker ta i mot sine beste venner for utveksling av hemmeligheter, latter og spill. Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden.

Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Ny katalog - mange nyheter! Få varene levert hjem. Det finnes mange kule barnerom man kan la seg inspirere av.


Men er det tenåringen i huset som skal fornye rommet sitt, er det kanskje andre kriterier som gjelder. Et tenåringsrom har ofte flere funksjoner. Om ettermiddagen er det et arbeidsrom til lekser, om kvelden er det en stue hvor vennene møtes og om natten er det et. Tapet og maling til barnerom.


Funnet farger til barnerommet? Her ser du våre mest populære farger til barnerommet. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom,. Velg blant vårt store utvalg av barnesenger. Vi har bilsenger, prinsessesenger, brannbilsenger og andre barnemøbler.


Kjøp nå vi leverer på døren! Nytt rom når liten blir stor 10. Når jenta går fra barn til tenåring, kommer ønsket om et tøffere rom. Ut med det sukkersøte, og inn med det kule !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg