mandag 23. juni 2014

Oppbevaring vegg

Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Stort sortiment - Alltid fri frakt! Oppbevaring til lave priser.


Ekstra hyller til oppbevaring En plass mellom dør og vegg kan romme en hylle som du kan plassere småting på!

Spesialtilpassede klesskap er ofte verdt investeringen hvis du vil utnytte hver centimeter til oppbevaring. Men blir det for dyrt, kan du lage din egen oppbevaringsvegg med kjøkkenoverskap. IKEA har oppbevaring til stue, kjøkken, soverom, bad - ja, alle rom i huset! Med praktisk oppbevaring og lagring vil det bli enkelt å få orden hjemme, slik at du kan bruke mindre tid på å lete og heller gjøre ting du trives med.


Trenger du mer lagringsplass? Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design.

Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut i entren, på badet eller i stuen.


Når det gjelder oppbevaring i kjeller og garasje er det knapt noen som slår oss. Fordelen med et skoskap er at hyllene er skreddersydd til oppbevaring av sko, slik at de ikke blir klemt og mister formen sin. Her står de på en hylle i stedet for å ligge i en haug. Det gjør det enkelt å finne skoene dine i en travel hverdag og du slipper å lete etter to like sko.


Vi har stort utvalg av Smartstore og Homebox. PRO Sykkeloppheng for vegg Passer alle hjulstørrelser. Elite Arca Sykkelholder Trygg og problemfri oppbevaring.


Uansett hva slags oppbevaringsløsning du har behov for, finner du det hos JYSK. Vi tilbyr et bredt utvalg møbler for oppbevaring til din stue, slik at du kan finne det perfekte oppbevaringsmøblet etter dine behov. Blant vårt utvalg kan du velge mellom muligheter for å vise frem eller gjemme innholdet, da møblene består av både åpne og lukkede løsninger. Kommode opp til rabatt.


Muuto Restore Basket Dark. Massevis av flott og praktisk oppbevaring. Er det noe man sjeldent får for mye av, er det steder å putte barnas alle leker og dingser.


Det med å holde et hjem, som det bor ett eller flere barn i ryddig, kan virke som en umulig oppgave, men når man har smarte og flotte oppbevaringsløsninger, blir det kanskje litt lettere.

Rottingkurv til oppbevaring av post og papir til kontoret, fra Riviera Maison Kan st. Hos MAXBO finner du større og mindre bokser og esker til oppbevaring. Du kan oppfylle alle behov for oppbevaring og samtidig sørge for å holde det pent. Vi er klare til å ta imot sakene dine, organisere dem for deg og vise dem frem på en god måte.


Hyller, skuffer, dører og rom. Laget av bjørk kryssfiner. Leveres med låsbare hjul. For mobile hyller med en høyde over meter anbefales det å plasseres disse mot vegg.


Her kan hyller, kurver, bokser og stativer til disse komme godt med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg