torsdag 26. juni 2014

Maling til møbler

Maling til møbler

Hvordan male møbler - stol. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk. I videoen nedenfor ser du maling av en stol. Anslått tidsbruk: noen timer, avhengig av type møbel. Brukte møbler kan du få til en svært billig penge, noen ganger helt gratis.


Ofte er gamle ting mer solide en det som produseres i dag. Ved maling av møbler er grunnarbeidet like viktig som selve malingen. Her kan du lese hvordan du kan få gamle Ikea- møbler og tilsvarende til å skinne. Vanntynnbar helmatt og silkematt maling med ekstremt god utflyt og ripebestandighet.


Vejledning til afvaskning af møbler med grundrens – klargøring til maling : Når du vil i gang med at male dine møbler eller andre emner, er det vigtigt, at du afvasker for fedt, nikotin og løstsiddende snavs. Det er tillige rart at vide, at møbler og andre effekter er rene, når man går i gang med at male. Læs denne guide til , hvodan du let maler dine egne møbler. Her er liste til udstyr, som du skal bruge samt trin for trin guide til maling af møbler. Det handler primært om, hvorvidt det er træ, metal, plast eller aluminium møblet er produceret af.


Har møblet været malet før, kan det også have indflydelse på dit valg af maling til møblet. Se vores store udvalg af maling til møbler og læs mere om, hvordan du finder den rigtige maling til netop dit møbel. Har du en gammel furukommode eller andre møbler som kunne nyte godt av et par strøk maling ? Ja, da er dette kanskje en sak for deg.


La deg inspirere til å skape et flott møbel eller en stilig kommode i løpet av helgen. Det er et hav av vakre LADY farger å velge mellom! Finn fram den perfekte nyansen til ditt prosjekt!


Maling til møbler

Da er du sikker på å komme til overalt. Mellom første og andre strøk, pusset vi lett over med et fint sandpapir. Husk å tørke bort støvet for du maler siste toppstrøk!


Og her er resultatet! Etter en del pussing, sparkling – og litt maling , ble den gamle stolen en unik detalj i interiøret! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Ja, det finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Stort utvalg av fint interiør. Møbler, dekor, trendy småbord og speil.


Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA. Her får du tips til valg av maling til ulike rom, forarbei slik gjøres det og gode maletips. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!


Du skal jo kunne flytte på ting oppe på bordet. Her er det lurt å velge en litt blankere maling , ettersom skitt fester seg lettere og synes bedre på matt underlag, legger han til. Jotun anbefaler imidlertid Lady Supreme Finish når du skal male møbler.


Kalkmaling tåler varme godt og kan til og med brukes på peis. Det tørre hurtigt og du skal ikke slibe eller afrense dit møbel , du putter kalkmaling direkte på dit møbel. Har du gamle mørke møbler stående eller har du lavet et godt loppefund på et marked så giv dit møbel nyt liv med kalkmaling. Du kan bestille alt på nettet og få det levert hjem, eller så kan du låne henger. Vi gjør det mulig å sende møbler fremover i generasjoner.


Vi har alle typer maling til en billig penge. Gamle møbler er ofte av god kvalitet. Det overgår mye av den kvaliteten vi ser på ting som lages i dag, så det er vel verdt å ta vare på dem, sier Hanne. Hun råder deg til å vurdere kvaliteten når du kjøper nye.


Vi anbefaler, at du vælger en maling med glans for at få de mest rengøringsvenlige og robuste vægge, som kan holde til lidt af hvert. Gir en helmatt overflate beregnet til å skrive på med kritt. Male fargen opp på veggen før du kjøper et helt spann maling Se.


Den vanskeligste teknikken innen maling er lakkering. Et godt resultat krever grundig forarbei mange tynne strøk, gode pensler, et støvfritt miljø og et håndlag som gjør at lakken påføres pent uten å renne eller boble seg. Terskler møbler og båtdekk skal som regel strykes med akryllakk eller syreherdende lagg som påføres med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg