onsdag 4. juni 2014

Ramme 18x18

Fraktfritt over 3kr. Har du fremkalt bilder fra et stort øyeblikk i livet ditt? Da vil du trenge vakre rammer slik at du kan henge bildene dine på veggen, eller sette dem på hyllen.


Ramme 18x18

Disse rammene passer bilder i størrelsen 18xcm. Uansett hvilken type ramme du er ute etter, kan du finne den her hos oss. Vi har noe for enhver smak! Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Når du har bestemt deg for å ramme inn bildene dine i svarte rammer , har du også bestemt deg for et sikkert kort når det kommer til innredning. Svarte interiørdetaljer fungerer overalt og kan matches med de aller fleste farger.


I tillegg til å ramme inn et foto eller en plansje, finnes det en mengde kreative måter å bruke svarte rammer på. Kort sagt alt, hvad du kan forestille dig. Find favoritproduktet i vores store udvalg af rammer. Giv dit billede en ekstra ramme. Med en passepartout giver du motivet en ekstra indramning, og billedet bliver fremhævet på en endnu.


Treramme Saldo Hvit er en flott hvitmalt treramme, som passer godt til deg som er på jakt etter en enkel ramme til chabby chic eller country stilen. På grunn av sin malte hvite overflate med sjatteringer anbefales ikke denne rammen å brukes til bilder med helt hvite bakgrunner. Det kan være litt mye å gi bort en ramme med eller flere bilder, men en ramme med plass til tre fotografier som man har valgt ut, kan bli den perfekte gaven til alle man er glad i. Enten man er lysten på fargefotografier, eller om man synes at det er svart hvitt som bør gjelde, så har vi flotte rammer som passer i ulike farger. Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format.


De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Hvite rammer på forskjellige vegger. Fremhev bildene dine med hvite rammer i forskjellige utførelser! Her finner du alle våre hvitmalte rammer i en rekke forskjellige størrelser og design. Passepartout med bildestørrelse 15x15cm for rammer i str.


Linda Svart er en klassisk ramme som passer til det meste. BIlderammen er enkel, men har en fin vri ved at listen skråer inn mot bildet. Slik får bildet ekstra oppmerksomhet og rammen blir mer spennende. Dette gjør at bildet får oppmerksomheten det fortjener. Listen innerst ved bildet er gyllen, og Roma Svart har pussede gyldne kanter, noe som gir en fin kontrast til sortfargen.


Ramme 18x18

Soul Sort har et moderne og stilrent design med en bred kantet profil. Dette er det helt rigtige valg, når du søger efter en dyb ramme , som træder ud fra væg. Sekskantet speil i ramme av lyst tre. Baksiden er montert med beslag til opphenging.


Billedrammer Danmark. Vil du gerne modtage vores nyhedsbrev, bedes du indgive din e-mailadresse her. Står du og mangler billige billedrammer til dine familiefotos, plakater eller kunsttryk?


Ramme 18x18

Rammestørrelse - 18xcm. Mulighederne er mange, og du bør derfor tage dig god tid til at kigge på de mange forskellige løsninger inden for rammer til billeder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg