fredag 6. juni 2014

Glansvask farger

Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Ansiktspleie, hårpleie, parfyme og dufter til kvinner og menn.


Hvis det er første gang du farger håret, er det lurt å bruke en glansvask eller minikolorasjon. Velg alltid en farge som ligger nær din naturlige hårfarge.

Om du vil ha en større fargeendring bør du dra til frisøren. Når du skal velge farge, se på fargekartet som hører til merket og ikke på pakningen. Hjemmefarging er enkelt og lettvint - men det er også lett å trå feil!


Her får du hårfarge-tipsene som hjelper deg oppnå fargeresultatet du ønsker! Har du derimot prosent grått hår, kan du bruke Preference-serien som da dekker prosent grått hår, og som videre har en mer transperant farge, og et sprekere utvalg. Toning og glansvask bør bare brukes for å forsterke eller forskjønne det utgangspunktet du har. Dine naturlige farger vil nemlig være bestemmende for hvilke farger som kler deg! Finn dine naturlige farger.


Varm eller kald hudtone?

Du kan enkelt finne dine naturlige farger ved å se om undertonen i huden går mot det kalde eller det varme. Hårfarge for alle typer hår finner du på VITA. Per nå finnes veldig få farger som glansvask i Norge, de som fantes er gått ut for etpar år siden, så det du bruker er nok toning ( semi permanent) Bruker du Casting er dette en av verstingene og eg anbefaler den ikkje.


Fordelene med glansvask : - Denne metoden er helt ideal hvis du liker å eksperimentere. Siden glansvask ikke er en permanent løsning, kan du prøve ut nye nyanser uten å risikere et permanent resultat. Skånsomt mot håret: Pigmentene fester seg bare på utsiden av håret, og ikke inne i skjellagene. En helt ny farge uten å skade håret! Du er kanskje lei av din naturlige hårfarge,.


Slik farger du brunt hår. Hjemme eller hos en frisør? Glansvask eller minicolorasjon? Burde jeg bare farge det permanent? For de to andre alternativene går ut etterhvert, ikke sant?


Er egentlig ganske blakk, så hjemme hadde vært å foretrekke hvis feks glansvask er så trygt og lite vanskelig å tulle til at dette skal gå ann? Farge grått hår - Velvære, hudpleie og kosmetikk. Wella Color Fresh - Toning for deg som vil ha en kortvarig fargebehandling eller vil freshe opp et skadet og glansløst hår.


Hei, når du sier glansvask -hva mener du da? Jeg vet at kunder kaller all farge glansvask.

Vel, da er det ikke glansvask men en permanent farge. En glansvask er en adderende farge og sitter seg ytterst i skjellaget. Den skal gi en mild farge og glans. Ta utgangspunkt i dine naturlige farger , og bruk fargehjulet for å finne de optimale fargesammensetningene for dine øyne, hud- og hårtoner.


Du kan finne dine naturlige farger ved å se om undertonen i huden går mot det kalde eller det varme. Moren min ble grå i begynnelsen av 20-årene, og brukte glansvask i mange år (selv etter at hun ble helt hvit). Hun har helt mørkt hår, og fargen dekket bra. Dette er hårfarger som legger seg utenpå hårfibrene. Med dette kan hårfarger som Grazette Colour Mask vaskes ut etter cirka hårvask avhengig av hvor lang virketid du velger.


Det fungerte helt fint. Ikkje farge håret lyst for en dag til fest eller halloween – all bleking er permanent, altså du forblir blond til håret vokser ut eller du farger det. Derfor bør du ikke vaske rødt hår i varmt vann eller bruke hårspray på brunt hår. En av feilene mange gjør når de velger glansvask eller hårfarge i en. Dersom man ikke kjenner på magefølelsen hvilke farger som passer sammen, kan man benytte seg av fargesirkelen.


Farger som står direkte overfor hverandre på fargesirkelen (på hver sin side), kalles komplementærkontraster. Ved å bruke slike fargepar, kan man sikre seg mot at bildet skjærer ut i disharmoniske farger. Er det glansvask kan du ta det i hele håret hver gang.


Er håret ditt tørt og skadet bør du vurdere om du kan prøve en mildere farge neste gang, anbefaler hun. Balayage er myke fargeoverganger, mørke hodebunner og lyse hårlengder. Mange som begynner å bli grå gjør den feilen at de farger hele håret hver gang.


Dersom du skal farge grå ettervekst er det viktig å holde seg til naturlige farger , samt bare farge bunnen, så godt det lar seg gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg