torsdag 9. februar 2017

Pute 40x40

På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer. Vi har putetrekk i mange farger og mønstre, i fløyel, bomull og lin. Vi er Granstudio, og vi lager design som er rimelig, men som fortsatt har det spesielle uttrykket som gjør dem interessante.


Designet av Granstudio, Denmark. Stort utvalg pynteputer og pynteputetrekk.

Flere farger, mønster og design. Kjøp men betal kun for 2. Den billigste puten får du gratis! De er også fine å pynte opp me uansett om du har dem i sofaen, lenestolen eller senga. Shop Putetrekk hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Putetrekk i de riktige modellene.


Handle enkelt online hos ellos. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. For eksempel skaper fargerike puter en varm, innbydende og koselig atmosfære. Et annet tips er å sikre at det er en sammenheng mellom fargenyansene, stoffet og utseendet på putene.


Om du har flere ulike trekk kan du jevne tilpasse farger og mønstre etter årstid og humør. Med vårt store utvalg pynteputetrekk kan enkelt mixe og matche mellom ulike farger. Pynteputetrekkene kommer i 40x, 50xog 70x1cm. Puten kommer med flere ulike farger.


Flott og dekorativ pute i bomullsvelour. Våre pynteputer og putetrekk kommer i flere ulike utførelser slik at du garantert finner noe som passer i ethvert rom. Kombiner og matche ensfargede puter med mønstrede eller ulike nyanser av samme fargeskala etter egen smak.


Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Pute i firkantform der du kan legge til egne favorittbilder, slagord eller tekster. Slitesterkt syntetisk materiale.

Smart, liten pute til å ha med i håndbagasjen, som gjør reisen mer behagelig, enten du reiser med buss, tog eller fly. Behagelig å hvile eller sove på. Perfekt for barn som vil sove i bilen. Fine puter vi syr her på gården.


Ta kontakt for å bestille det mønsteret du vil ha. Filtrer produkter Nullstill alle filtre Sorter etter. AADYA CUSHION Putetrekk. Gi en applaus til putetrekket – den diskré helten bak mang en enkel, men effektfull stilforandring. Puter og trekk Putetrekk Putetrekk.


Et raskt trekkskift er. Piff opp sofaen eller sengen med puter i forskjellige mønstre og farger. Sammen med et deilig pledd blir rommet både mykt og innbydende.


Bland gjerne ulike former og størrelser for en personlig og unik innredningsstil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg