fredag 10. februar 2017

Kjøkken med fliser

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. På denne måten får du adskilt kjøkkenet fra stuen eller spisestuen, og skaper et blikkfang i rommet. Om du velger kjøkkenflis, er det også flere typer fliser du kan velge. I dag er mosaikkfliser er populært valg, men det er heller ikke feil å velge større fliser.


Uansett hva du velger, tenk nøye gjennom hvilken flis du velger til.

Frisk opp kjøkkenet med fliser over kjøkkenbenken. Kjøkkenet blir bare en mer og mer sentral del av hjemmet. Dette er ikke lenger et rom reservert for matlaging, men et rom hvor venner og familie møtes og tilbringer kvalitetstid sammen.


På grunn av denne utviklingen er det viktig at kjøkkenet er et behagelig og komfortabelt sted å være. Fornye kjøkken med nye fliser. Vær ekstra varsom når du borer i gulv med varmekabler.


Her må du vite hvor kablene er lagt for ikke å skade dem!

Alle hull i våtrom bør sprøytes med silikon før skruer settes inn for å hindre inntregning av vann. Gode alternativer til skruer kan være monteringslim eller silikon. Det finnes kanskje ikke noen enklere måte å fornye et kjøkken på enn å legge fliser.


Nesten uansett hvilket kjøkken du har, om det er nytt eller gammelt kan vi tilby billige fliser til kjøkken. Vi har et bredt utvalg av forskjellige typer fliser. Noen kommer med mønstre og et elegant fargevalg, mens andre er ensfargede.


Vil du skape en landlig stil ved å ha vakre fliser på gulvet i gangen? Har du en balkong eller en terrasse der det kunne vært flott med særegne fliser ? Eller ønsker du å gi kjøkkenet en ansiktsløftning ved å ha fliser mellom benk og skap? Noen har også brukt marokkanske fliser på hytta for å skape det lille ekstra.


Med veggfliser kan du løfte utseendet på kjøkkenet uten at det koster for mye. Over kjøkkenbenken er det gjerne snakk om 2-kvm som må flislegges. Da kan du gjerne velge eksklusive fliser uten at kostnaden blir for stor.


Noen kaller det designfliser eller mønsterfliser, andre antikke fliser , s ementfliser eller marokkanske fliser. Kanskje betongfliser eller dekorative fliser som f.

Uansett, dette er fantastiske vakre fliser og er mest benyttet i gang, hall, entre, kjøkken og bad. Med kjøkkenplater kan du enkelt og rimelig fornye kjøkkenet ditt. Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser , gipsplater eller liknende.


Vi har panelplater i mange forskjellige farger, matte eller mer glossy utførelse, og med - og uten flisemønster. Vi tilbyr et stort utvalg av varer til ditt kjøkken. Hos oss finner du garantert et kjøkkenbatteri til kjøkkenvask, en kjøkkenvifte til å ha over ovnen, fliser til kjøkkenet , panelplater til kjøkkenet , kjøkkenarmatur til vasken på kjøkkenet , eller en beskyttelsesplate til å ha over ovnen. Megastort utvalg og rask levering.


Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Classic tiles er selvklebende gulvfliser som kan monteres rett over eksisterende fliser eller annet gulv på kjøkken , ba vaskerom og gang. Med dette innovative produktet kan du fornye gulvet ditt på minutter – helt selv! Legg gjerne fliser helt til taket der hvor det ikke er overskap.


Det gir et flott helhetlig inntrykk. Med fliser kan du gi rommet et særeget og unikt preg som i tillegg har et praktisk formål. Invester i fliser som utgjør det lille ekstra. Italiensk kvalitet har alltid stått i fokus!


Vi har dyktige salgskonsulenter som hjelper deg med råd og tips til hvordan du kan velge fliser kreativt til ditt prosjekt og skape en unik flisopplevelse. Fliser på kjøkken kan ha. Sett merke der du skal begynne med første flis og merk av med piler på hvilken side av merket fugen skal være. På samme måte kan du måle opp veggen.


Legg fliser løst på gulvet etter å ha målt opp hvor høyt du skal ha fliser , og juster flisene slik at avstand mot gulv og tak blir riktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg