onsdag 1. februar 2017

Maling og lakkfjerner

Maling og lakkfjerner

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Maxbo har alt av maling til huset. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Det du trenger av maling hos Maxbo. Se utvalget og kjøp i dag!


Maling og lakkfjerner

Maling og lakkfjernere fra Maxbo. Hos MAXBO finner du effektiv malingfjerner og lakkfjerner til alle typer maling og lakk. Kjøp på nett eller i butikk. Hurtigvirkende maling og lakk fjerner.


Fjerner flere lag maling om gangen. Misfarger ikke edeltre, glass, skiferheller eller metaller, og trenger ingen nøytralisering. Gel konsistens, renner ikke, fordamper ikke. DUXOLA MALING - OG GRAFFITIFJERNER 400ML. Besøk vår nettbutikk her.


Maling og lakkfjerner

Løser opp de fleste typer malinger, olje-, alkyd- og lateksmaling, lakk m. Ikke egnet for malte plastflater. Man unngår dermed misfarging av treverket og fiberreising. Er det brukt tre strøk maling , må man som regel påføre maling- og lakkfjerner fire ganger.


Stripper brukes også på metall og glass. Ved utskjæringer, skarpe hjørner og porer fjernes maling - og lakkrester skånsomt med en bronsebørste. Man trenger ikke bruke en dråpe vann. Produktet fra Alanor fungerer utmerket også på metaller. Rask levering og super service!


Maling og lakkfjerner

Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Ekstremt dyptvirkende og fjerner flere lag maling om gangen.


Ypperlig som bunnstoffjerner på båt. Trenger ingen nøytralisering. Alle maling - og lakkfjernere løfter et sjikt av gangen. Er det strøk maling , brukes gjerne strøk maling- og lakkfjerner. Epoxy- eller to-komponent maling løses ikke opp.


Varmluftpistol eller sliping er da løsningen. Tenk sluttresultat under hele prosessen, se deg ikke blind på maling og lakkfjerningen. Skrape til fjerning av maling og lakk. Det smidige bladet kommer til helt inn i hjørner, og velegnet til fjerning av lister, gulvbelegg med mer. TEC REMOVE ALL 1 LØSELIGHET I VANN V. Lim og malingsfjerner Remove all løser opp herdet fugemasse og byggskum, rester av lim, maling , lakk REMOVE ALL er et miljøvennlig rengjøringsmiddel som løser opp masse slik at den enkelt kan skrapes vekk.


Ved bruk på plastbåter og edle tresorter anbefales det å prøve på et mindre felt først. Har liten effekt på tokomponent maling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Beregnet til fjerning av maling og lakk, men kan også brukes ved fjerning av lister, gulvbelegg med mer. Kommer helt inntil i hjørner og kan settes på forlengerskaft. Det er viktig at all løs maling , malingsrender og -sig fjernes, slik at flaten blir så jevn som mulig. Det beste hjelpemiddel for en slik jobb er en god tohåndsskrape.


Ofte holder det med sliping før vegg eller tak eventuelt blir grunnet og sparklet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg