mandag 6. februar 2017

Design hyller

Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av hjeminnredning! Kjente merkevarer til gode priser. Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?

Book tid med en av interiørdesignerne våre. Oppbevaring til lave priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oppdag moderne bokhyller og hyller fra BoConcept. Gridy Fungi hylle S, lys eik 54NOK.

Muutos modulsystem er hyller i form av esker der du fritt kan velge størrelser og modeller for å skape en hylle med ditt eget unike design. Velg den hyllen som passer deg best bland tidløse klassikere og trendy nykommere fra for eksempel Ferm Living, House Doctor og Menu. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er flotte hyller løsningen. Finn hyllene til veggen i spennende design her.


Hyller eller Hyllesystem som kan tilpasses behovene dine, selv når de endrer seg. Laget av heltre eller stål. Anbefaler for audio, sko eller boker. Her i nettbutikken finner du vårt utvalg hyller fra leverandører som Menu, Bruka Design og NICHBA Design. Hos Chilli finner du Hyller i høy kvalitet til god pris – fra 1kr.


Trygg E-handel med dagers angrerett. Hylleseksjonene kan oppbevare alt mulig, fra vakre gjenstander du vil vise frem, til ting du bare vil vite hvor er. Vi har oppbevaring til boden og garasjen, og hyller som tåler tunge gjenstander.


Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Har du bøker eller pyntegjenstander som du vil vise fram? Få orden på alt sammen med hyller. Hyllen i mange lekre farger – muligheter for en perfekt. Sett et personlig preg på hjemmet med hyller som gir langvarig glede.


Vi har et stort utvalg hyller fra String som passer like godt til å organisere soverommet som. Rask levering og personlig service. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker.


I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Velkommen til et pusterom med kun god norsk design.


Vi byr på solide materialer i tre, ull, støpejern og keramikk, kortreiste produkter og håndtverk som er ment for å vare. Vi har pyntet til jul og i taket vårt henger munnblåste glassornamenter, laget i Oslo for Pur Norsk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg