mandag 13. februar 2017

Butinox futura dekkbeis

Butinox futura dekkbeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Gratis frakt fra 6kr. Det gjør at huset ser nymalt og vakkert ut svært lenge. En meget værbestandig dekkbeis som beskytter og forskjønner ditt hus.


Butinox futura dekkbeis

Gir et dekkende utseende med avdempet trestruktur. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis , Vegg, Utendørs, 9L,. Den lukter lite har, har meget god dekkevne og er lett å påføre. Den er vanntynnbar med en meget god farge- og glansbestandighet.


Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Butinox Husvask er påkrevd. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. BUTINOX FUTURA SELVRENSENDE DEKKBEIS.


FDV-datablad - Norsk. Den kan også brukes på metall. Den inneholder også effektive midler mot overflatesopp og alger.


Dekkbeisen er luktsvak, har en svært god dekkevne og er enkel å påføre. Anvendes til træværk, hvor man ønsker et dækkende udseende med en afdæmpet træstruktur. Grunningen kan benyttes på både høvlede og uhøvlede flater, samt trykkimpregnert trevirke. De anvendte pigmenter og bindemidler giver en meget god vejrbestandighed og lang holdbarhed.


Butinox futura dekkbeis

Kjøpte maling med års garanti på farge og glans for å slippe jobben med å male hvert 5-år. Nytt tre behandles før eller umiddelbart etter oppsetting. Futura Dekkbeis oppfyller også de nordiske mlijøkravene og har miljømerket Svanen.


Denne træbeskyttelse er til dig der vil holde dit træværk beskyttet og flot i mange år, hvor du får lange vedligeholdelsesintervaller. Så da er det vel bare å velge og vrake, få på et par strøk og så slappe av gjennom stormer og solstek de neste ti-femten årene? Drygolin holder best i drygolinvær. Veggen, terrassen eller hva det måtte være vil snart forvandles fargemessig. Når du er ferdig har du skapt et helt nytt uttrykk.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer. Hører de som bruker dekkbeis si noe ala dette om maling: Å, da må du skrape før eller senere. Godt forarbeid og to strøk dekkbeis. Grunnarbeidet er som for beis, du må børste og vaske og fjerne alt løst.


Deretter gir du veggen et strøk oljebeis, oljegrunning eller fortynnet dekkbeis på børstet eller bart tre. Det er nødvendig for at hovedstrøkene ikke skal suges inn, noe som gir dårlig resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg